Ποια διάσημη star έπαιρνε μέρος σε τελετές λευκής μαγείας προκειμένου να σώσει το γάμο της;

Ποια διάσημη star έπαιρνε μέρος σε τελετές λευκής μαγείας προκειμένου να σώσει το γάμο της;

Το φυσάει και δεν κρυώνει η γνωστή τραγουδίστρια.

Μετά το σκάνδαλο με το ροζ dvd της Jennifer Lopez από τις προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύζυγό της, ο Ojani Noa προέβη σε καινούριες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του όταν ήταν ζευγάρι με τη λατίνα star.


«Στα τέλη της δεκαετίας του '90 συμμετείχαμε σε θυσίες κοτόπουλων και χηνών μέσα στο πλαίσιο της θρησκείας Santeria», είπε ο Noa και σόκαρε την κοινή γνώμη.

Μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους, οι δύο σύζυγοι είχαν επισκεφτεί ένα «σαντέρο», δηλαδή πιστό που εξασκεί τις πρακτικές της αφρικανικής θρησκείας. Τόσο στις μυήσεις, όσο και σε μια ευρεία γκάμα τελετών της «Santeria» κεντρικό ρόλο κατέχει η πράξη της θυσίας. Για την βοήθεια και προστασία που ζητά ο θνητός οφείλει να ανταποδώσει με αντιπροσφορές, οι οποίες εντοπίζονται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στο φρέσκο αίμα που για τους santeros , φέρει τεράστια μεταφυσική ισχύ. Έτσι, η τελετουργική σφαγή ζώων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του θρησκευτικού τυπικού, με το μέγεθος, το είδος και τον αριθμό των ζώων να εναλλάσσονται ανάλογα τις συνθήκες.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Jennifer, όχι μόνο προέβη σε κάποιου είδους τελετουργικό, αλλά δε δίστασε να πασαλειφτεί με αίμα ζώων προκειμένου να εξαγνιστεί και να επιτύχει η τελετή.


Τελικά, μάλλον κάτι δεν έκανε σωστά γιατί όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, αλλά εκείνος προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά της με όποιον τρόπο μπορεί.


Βάσανα που έχουν οι star!