Πλέον η Kate Moss είναι και επίσημα κυρία Hince

Πλέον η Kate Moss είναι και επίσημα κυρία Hince

Χθες η Kate Moss παντρεύτηκε τον αγαπημένο της τραγουδιστή Jamie Hince σε ένα γάμο, που πολλοί στο twitter ανέφεραν πως ήταν πιο ενδιαφέροντας και από τον πριγκιπικό.

Και το twitter είχε δίκιο γιατί μπορεί ο πριγκιπικός γάμος της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William να είχε πολλές δόσεις πολυτέλειας και λιγότερα καπέλα από όσα περιμέναμε, αλλά της Kate Moss o γάμος είναι πραγματικά ένα πάρτι (και λέμε είναι γιατί ο τριήμερος εορτασμός μόλις άρχισε και το «Mosstock» είναι το prive γαμήλιο πάρτι που όλη η Αγγλία θα μιλά για αυτό).

Αυτός ο γάμος, λοιπόν, τα είχε όλα. Η Kate Moss επέλεξε φυσικό μακιγιάζ, ένα ρομαντικό νυφικό στολισμένο με διαμάντια και βέλο, δημιουργία του φίλου της John Galliano και παπούτσια Manolo Blahnik με μπλε πάτους τιμώντας και τη διάσημη ρήση «something old, something new, something borrowed, something blue».

Στο χώρο τέλεσης του μυστηρίου, όπου και την παρέδωσαν στον rock star Jamie Hince ντυμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με Yves Saint Laurent, την περιβόητη νύφη συνόδεψαν η επτάχρονη κόρη της και ο πατέρας της με μια αυτοκινητοπομπή από έξι Rolls Royce.

Από την άλλη δεκαπέντε παρανυφάκια ντυμένα με Erdem και Stella McCarntey, τραβεστί φορώντας δεκαπεντάποντα να οδηγούν τους υψηλούς καλεσμένους στην τουαλέτα και ο Mario Testino με τη φωτογραφική του μηχανή να φωτογραφίζει για λογαριασμό της αμερικανικής Vogue συνθέτουν το surreal σκηνικό αυτό του γάμου.

Όσον αφορά στους προσκεκλημένους, η Naomi Campbell ντυμένη με Givenchy vintage haute couture δημιουργία, o sir Phillip Green, επικεφαλής της εταιρίας Topshop, η Anna Wintour, ο Jude Law, ο τραγουδιστής Bryan Ferry και socialite, όπως η Jade Jagger είναι μόνο μερικοί από όσους έδωσαν το παρόν.