Η Helen Mirren γδύνεται για την πατρίδα της

Η Helen Mirren γδύνεται για την πατρίδα της

Το περιοδικό Esquire έβγαλε την Damme Mirren από τα ρούχα της και την τύλιξε με την βρετανική σημαία.

Μπορεί να έχει υποδυθεί την Αυτού Μεγαλειότητά της τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά όσον αφορά τη πατρίδα της, η Helen Mirren δεν διστάζει να κάνει οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στη Γηραιά Αλβιόνα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να μείνει όπως τη γέννησε –πριν 65 χρόνια, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες- η μαμά της.

Η οσκαρούχα ηθοποιός που φέρει και τον τίτλο της Damme, φωτογραφίζεται γυμνή στο τελευταίο τεύχος του αντρικού περιοδικού Esquire, τυλιγμένη μόνο με μια αγγλική σημαία. Κάτι που δεν την εμποδίζει, παρά την ηλικία της, να δείχνει αισθησιακή και σέξι, μέσα στο μπλε, λευκό και κόκκινο πανί. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως στην περσινή λίστα για την πιο Σέξι Γυναίκα στον Κόσμο, η Helen Mirren κέρδισε με διαφορά την κατά πολύ νεότερή της σεξοβόμβα Megan Fox.

Εκτός όμως από ακαταμάχητη θηλυκότητα, η Damme Mirren αποδεικνύει πως διαθέτει και εξαιρετικό χιούμορ. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις σπαρταριστές ατάκες που «πέταξε» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο περιοδικό και οι οποίες συνοδεύουν τις σέξι φωτογραφίες της:

«Όποτε βλέπω τη Βασίλισσα Ελισάβετ, πάντα σκέφτομαι "Α, εκεί είμαι!"»

«Όσο τσάι πίνω όταν βρίσκομαι στο Λονδίνο, άλλο τόσο πίνω όταν βρίσκομαι και στο Los Angeles. Παίρνω τα σακουλάκια τσαγιού μου μαζί όπου κι αν πάω. Συμβουλή για γονική
καθοδήγηση»

«Το να σε σκηνοθετεί ο άντρας σου (σ.σ. είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Taylor Hackford) είναι δύσκολο. Αλλά είναι εκπληκτικό το να γυρίζεις σπίτι και να κοιμάσαι με τον σκηνοθέτη»