Στο νησί των ανέμων η Έλενα Παπαβασιλείου με την κολλητή της Κατερίνα Καινούργιου

Στο νησί των ανέμων η Έλενα Παπαβασιλείου με την κολλητή της Κατερίνα Καινούργιου

Όλα τα βλέμματα έχουν κερδίσει οι singles παρουσιάστριες του Alpha που απο την Πέμπτη το πρωί βρίσκονται στο νησί των ανέμων. 

Η δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε και οι δυο φίλες πηγαίνοντας κόντρα σε όσα ακούγονται οτι δυο ωραίες δεν χωράνε μαζί σε μια παρέα κάνουν θράυση. Και τοποθετούμαι έτσι γιατί η χημεία που έχουν μεταξύ τους είναι απίστευτη και ο κώδικας επικοινωνίας ακόμη καλύτερος.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για Έλενα και Κατερίνα απο την Μύκονο. Σημείο αναφοράς για όλους τους celebrities και ειδικά για τις εντυπωσιακές παρουσίες απο την ελληνική showbiz που δεν υπάρχει περίπτωση έστω δυο μέρες να μην περάσουν από Ψαρρου, Καλό Λιβάδι ή Πλατύ Γυαλό να κάνουν την βουτιά τους. Η Έλενα Παπαβασιλείου εμφανώς μαυρισμένη μιας και η εκπομπή της Πάνω στην Ώρα τελείωσε στις 7 Ιουλίου μίλησε στο Queen και έστειλε σε όλους μας ευχές.

"Να περάσουμε όλοι μας ένα ευχάριστο καλοκαίρι και να αφήσουμε στην άκρη οτι μας άγχωσε και μας στεναχώρεσε. Αυτές οι λίγες μέρες που μπορούμε να ξεκουραστούμε πρέπει να είναι μαζί με καλούς φίλους και εδώ με την Κατερίνα περνάμε όμορφα" μας είπε η πάντα χαμογελαστή Έλενα. Και η σέξι παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης είναι μόνη στην προσωπική της ζωή παρά τα όσα θέλησαν να της "χρεώσουν" με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Απο την άλλη πλευρά η Κατερίνα Καινούργιου αν και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι single μιας και έχουν ακουστεί πολλά οτι ένας γοητευτικός άνδρας έχει πολιορκήσει την καρδιά της, δέιχνει αποφασισμένη για 20 μέρες να ξεκουραστεί και να αφήσει στην άκρη όλα όσα έγιναν φέτος στο " Δέστε τους". Πέρασε μια πολύ καλή σεζόν και στο νησί των ανέμων απολαμβάνει την επωνυμία της και τον πολύ καλο χαρακτήρα που έχει μιας και δεν έχει κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με κόσμο που της το ζητάει. '

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε σένα καταρχάς που εδώ περνάμε σαν παρέα μοναδικά. Είμαι με την φίλη μου την Έλενα για λίγες μέρες στην Μύκονο και το διασκεδάζουμε. Στην συνέχεια ακόμη δε γνωρίζω. Δεν προγραμματίζω. Όταν δεν έχεις δεσμεύσεις πας όπου θέλεις με την παρέα σου και αυτό που προσπαθείς είναι απλά να χαλαρώσεις και να διασκεδάζεις".

Καλές βουτιές κορίτσια!!!!!!!