Λείπει ο πρίγκιπας Harry από την Ολυμπιακή γιορτή;

Λείπει ο πρίγκιπας Harry από την Ολυμπιακή γιορτή;

Κι όμως, ναι, είναι πιθανόν ο γοητευτικός πρίγκηψ να απουσιάζει όχι μόνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 αλλά και από το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της γιαγιάς του. 

Γιατί; Μα διότι οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του τον στέλνουν στο Αφγανιστάν όπου πρόκειται να περάσει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής σχέδια, όλο το καλοκαίρι χάνοντας όχι μόνο ένα σημαντικό συμβάν -τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που διοργανώνονται στο Λονδίνο- αλλά και τον εορτασμό του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου -της 60ης επετείου της στον θρόνο- της βασίλισσας γιαγιάς του.

Ο Harry έχει ήδη βρεθεί στο Αφγανιστάν το 2007 από όπου επέστρεψε το 2008 και πιθανόν να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή της μάχης τώρα που έχει πια τη δυνατότητα να οδηγεί και ελικόπτερα Απάτσι.

Ο Harry πρόκειται να περάσει κάποιο διάστημα στην Αριζόνα, τον Οκτώβριο, για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στον χειρισμό Απάτσι και ενδεχομένως να βρεθεί στο μέτωπο της μάχης αμέσως μετά, το καλοκαίρι. Ο επίσημος εορτασμός του Diamond Jubilee, της 60ης επετείου της Ελισάβετ στον θρόνο, θα λάβει χώρα 2-5 Ιουνίου του 2012 ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου. Την ώρα που τα Απάτσι θα πετούν ψηλά δηλαδή.