Φωτογράφηση στην πόλη του φωτός για την Ζέτα Μακρυπούλια

Φωτογράφηση στην πόλη του φωτός για την Ζέτα Μακρυπούλια

Πριν λίγες εβδομάδες η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφτηκε το Παρίσι για μια ξεχωριστή φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια της Raxevsky Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011.

Προσπάθησε, μάλιστα, να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τους συνεργάτες της και τους φίλους που την συνόδευσαν.

Εκτός, λοιπόν, από την φωτογράφο και κολλητή της Ρούλα Ρέβη, τον στυλίστα της Γιώργο Σεγρεδάκη και τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, η Ζέτα περπάτησε στους δρόμους του Παρισιού παρέα και με τη φίλη και συνέδελφο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά και τον συντροφο της Ρούλας, Αποστόλη Τότσικα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Ζέτα έδωσε στο τμήμα marketing ης εταιρείας την ιδέα να γίνει η φωτογράφηση στο Παρίσι και αμέσως υλοποιήθηκε αυτή η επιθυμία.

Η πόλη του φωτός είναι λατρεμένος προορισμός της άλλωστε. Το αποτέλεσμα την δικαίωσε καθώς κατά την επιστροφή έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και η εταιρία που διαφημίζει τα ρούχα της για άλλη μια φορά ετοιμάζει να κάνει χρυσές πωλήσεις. ίσως πάντως σύντομα μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη επισκεφτεί και πάλι το Παρίσι για ένα ρομαντικό weekend.