O James Franco και το multitasking

O James Franco και το multitasking

Μοντέλο της Gucci, παρουσιαστής των Όσκαρ, ταλαντούχος ηθοποιός, τώρα και σκηνοθέτης.

Και εκεί που λες, που θα πάει, θα πάψουν να μιλάνε όλοι για τον James Franco, τι άλλο να πουν πια για αυτό το παιδί; Να σου το επόμενο νέο που δε μπορείς να το προσπεράσεις σφυρίζοντας τάχα μου δήθεν αδιάφορα.

Αυτές τις μέρες το it αγόρι του Hollywood βρίσκεται στο Sundance Film Festival και κουβεντιάζει με τους δημοσιογράφους που αδυνατούν να πάψουν να ασχολούνται μαζί του (και τους καταλαβαίνουμε, βεβαίως) όχι μόνο για όλα όσα ήδη έχουν δώσει αφορμή να καταπιανόμαστε με την καριέρα του αλλά και για όλα εκείνα που θα τροφοδοτήσουν το ενδιαφέρον μας στο μέλλον.

Το πιο φρέσκο νέο από την (επαγγελματική) ζωή του Franco, λοιπόν, είναι το ότι αποφάσισε να περάσει πίσω από την κάμερα και να σκηνοθετήσει, το ερχόμενο καλοκαίρι, μία ταινία με τίτλο «As I Lay Dying», βασισμένη στην ομότιτλη νουβέλα του William Faulkner. Ο ηθοποιός και soon to be σκηνοθέτης έχει ήδη τελειώσει με τα δοκιμαστικά της ταινίας και έχει καταλήξει στους βασικούς υποψήφιους όσων πρόκειται να συμπεριλάβει στο καστ του: Michael Shannon (τον ξέρετε από την ταινία «Revolutionary Road» αλλά και από την σειρά «Boarwalk Empire»), Paul Dano (τον ξέρετε από το «Little Miss Sunshine, «There Will be Blood» κ.α.), Richard Jenkins (τον ξέρετε από την ταινία «The Visitor» στην οποία ήταν υποψήφιος για Όσκαρ το 2007 και πολλές πολλές ακόμα), Joaquin Phoenix (τον ξέρετε από τον «Μονομάχο» και το «Walk the Line» για τις οποίες ήταν υποψήφιος για Όσκαρ κ.α. ταινίες) είναι τα ονόματα που ανέφερε ο μέλλων σκηνοθέτης.

Ακούγεται πολλά υποσχόμενο αυτό το νέο project του multi tasker James, δε νομίζετε;