Αυτό δεν είναι και τόσο ευγενικό, Madonna

Αυτό δεν είναι και τόσο ευγενικό, Madonna

Η βασίλισσα της pop ξέχασε τους καλούς της τρόπους, όταν ένας θαυμαστής της της πρόσφερε λουλούδια.

Για καλό πήγαινε ο άνθρωπος, αλλά που να περιμένει τέτοια αντίδραση.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για τη νέα της ταινία, «W.E.», η Madonna δέχτηκε ένα δώρο από έναν αφοσιωμένο θαυμαστή της, ο οποίος λογικά και μόνο που πλησίασε το είδωλό του και της πρόσφερε το μπουκέτο από ορτανσίες που είχε αγοράσει για τη βασίλισσα της pop, θα έχει μια εμπειρία ζωής να θυμάται για πάντα.

Αυτό που δεν ήξερε, όμως, είναι πως η Madonna δεν είναι και ο πλέον συναισθηματικός άνθρωπος. Κάτι που απέδειξε με την αντίδρασή της, δευτερόλεπτα αφού ο θαυμαστής της απομακρύνθηκε.

Αρχικά η Madonna χαμογέλασε συγκρατημένα και είπε «ευχαριστώ» στον φαν, έπειτα όμως πήρε την ανθοδέσμη και την έβαλε με γρήγορες κινήσεις κάτω από το τραπέζι, κοιτάζοντας ταυτόχρονα κάποιον φίλο της που καθόταν πιο δίπλα, με ένα βλέμμα γεμάτο αηδία.

Τότε, χωρίς να ξέρει πως τα μικρόφωνα για τη συνέντευξη ήταν ήδη ανοιχτά και οι κάμερες τραβούσαν, η 53χρονη σταρ γύρισε ξανά προς τον φίλο της και είπε «Απεχθάνομαι τις ορτανσίες όσο τίποτα», με αποτέλεσμα να ακουστεί, έστω και ψιθυριστά, σε ολόκληρη την αίθουσα. Πρόσθεσε βέβαια πως «προφανώς και αυτός δεν το γνωρίζει», αλλά το κακό είχε γίνει.

Από την άλλη, μιλάμε για τη γυναίκα που έχει τραγουδήσει το «Material Girl», οπότε η αντίδρασή της δεν θα έπρεπε να μας κάνει ιδιαίτερη έκπληξη. Ελπίζουμε μόνο ο θαυμαστής της να έδειξε την ίδια κατανόηση.