Ποιο είναι το νέο καυτό ζευγάρι του Hollywood;

Ποιο είναι το νέο καυτό ζευγάρι του Hollywood;

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes πήγαν την ερωτική τους σχέση από το φιλμ στην πραγματική ζωή.

Αυτή είναι η εξωτική Λατίνα της μεγάλης οθόνης, με την «δολοφονική» εμφάνιση και το ζωηρό ταπεραμέντο, κι αυτός ο νέος καρδιοκατακτητής του Hollywood, με τη ρετρό, ακαταμάχητη γοητεία, το «εναλλακτικό» προφίλ και το τεράστιο ταλέντο. Αν όλα αυτά συνδυασμένα σας κάνουν το τέλειο ζευγάρι, μην το φαντάζεστε άλλο γιατί πλέον είναι πραγματικότητα.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από συμπρωταγωνιστές στη νέα ταινία «The Place Beyond The Pines», η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2013. Στη ταινία, ο Gosling είναι ένας κασκαντέρ οδηγός μηχανών που σκέφτεται να το γυρίσει στο έγκλημα για να καταφέρει να συντηρήσει τη γυναίκα του, την οποία παίζει η Mendes, και το παιδί τους. Μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία και τον Bradley Cooper.

Στη πραγματικότητα, ο Gosling και η Mendes δεν έχουν καμία ανάγκη για χρήματα και, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, είναι πλέον ζευγάρι και στη πραγματική ζωή.

Οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Disneyland. Προσπάθησαν να είναι διακριτικοί ώστε να περάσουν απαρατήρητοι από τον κόσμο, φορώντας καπέλα του baseball και απλά ρούχα, αλλά όπως ήταν φυσικό πολλοί τους αναγνώρισαν. Το ότι η Mendes αγκάλιαζε και φιλούσε τον Gosling πρέπει να βοήθησε αρκετά σε
αυτό.

Σύμφωνα με άτομα που παρευρίσκονταν εκεί, το ζευγάρι περνούσε υπέροχα, δοκίμασαν τα περισσότερα παιχνίδια στο πάρκο και έφαγαν αρκετά junk food, με την Mendes να ταΐζει ανά περιστάσεις τον Gosling στο στόμα.

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στους δύο ηθοποιούς, ωστόσο, αυτή η σχέση δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. «Πάντα υπήρχε ισχυρή χημεία μεταξύ τους. Ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί αυτό», αναφέρουν.

Εμείς, από την άλλη, πειράζει που δεν βλέπουμε ούτε χημεία ούτε φυσική;