O James Franco και η Anne Hathaway προπονούνται για τα Oscar

O James Franco και η Anne Hathaway προπονούνται για τα Oscar

Κυκλοφόρησε το πρώτο promo video των φετινών Oscar, και είναι ότι ακριβώς περιμέναμε από τους δύο ηθοποιούς-παρουσιαστές.

Όταν βάζεις τον James Franco και την Anne Hathaway να παρουσιάσουν μαζί μια τελετή τόσο σημαντική και σοβαροφανής όσο τα βραβεία Oscar, μην περιμένεις να είναι τόσο σοβαροί και οι ίδιοι.

Και έχοντας χρόνια παράδοση στην επιλογή ανθρώπων με γερές δόσεις χιούμορ και σαρκασμού για τον ρόλο του οικοδεσπότη της τελετής, οι παραγωγοί των βραβείων σίγουρα διάλεξαν σωστά τα χαρτιά τους για φέτος. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, απλώς παρακολουθήστε το πρώτο promo video των δύο παρουσιαστών για την φετινή τελετή και θα μπείτε στο νόημα.

Οι δύο ηθοποιοί δείχνουν να προπονούνται σκληρά για την μεγάλη βραδιά, με τον Franco να δείχνει υπερβολικό ζήλο, ειδικά όταν σε μία πρόβα της Hathaway πάνω στην σκηνή, πέφτει η μία τιράντα του φορέματός της και για να γλιτώσει τη δημόσια κατακραυγή, πέφτει πάνω της με μια κουβέρτα για να την καλύψει. Γιατί είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο James Franco δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην άποψη του κόσμου... Δείτε το video και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη οσκαρική βραδιά.