H μάχη της Halle Berry για την κηδεμονία του παιδιού της μετατρέπεται σε πόλεμο

H μάχη της Halle Berry για την κηδεμονία του παιδιού της μετατρέπεται σε πόλεμο

Η Berry και ο πρώην σύζυγός της Gabriel Aubry, βγάζουν τα μαχαίρια για το ποιος θα διεκδικήσει την κηδεμονία της μικρής Nahla.

Η ηθοποιός και το Γαλλο-Καναδικής καταγωγής μοντέλο χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο και φαινόταν πως θα υπήρχε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα στη σχέση τους και την από κοινού κηδεμονία της σχεδόν 3χρονης κόρης τους Nahla.

Τα πράγματα όμως γρήγορα άλλαξαν και οι δύο πρώην σύντροφοι ξεκίνησαν μια άγρια επίθεση ο ένας εναντίον του άλλου, η οποία πρόσφατα κορυφώθηκε μιας και φήμες λένε μέχρι και για ρατσιστικές προσβολές του Aubry εναντίον της Berry.

Πρώην φίλη και συνεργάτιδα του μοντέλου λέει πως: «Από τη στιγμή που χώρισαν, ο Gabriel άρχισε να απειλεί λεκτικά την Halle. Είναι ένας εκδικητικός τύπος».

Παρ' όλα αυτά όμως, φίλοι και εκπρόσωποι του Aubry δηλώνουν πως είναι ο πιο αφοσιωμένος πατέρας που υπάρχει και δικαιούται να έχει κι αυτός την κηδεμονία του παιδιού, αψηφώντας τα λεγόμενα ανθρώπων κοντά στην Berry που κάνουν ξεκάθαρο πως ο μόνος λόγος που ο Aubry βλέπει ακόμα τη Nahla είναι επειδή το δικαστήριο δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση και πως, αν ήταν στο χέρι της ηθοποιού, ο πρώην άντρας της θα έβλεπε το παιδί μόνο υπό επιτήρηση.

Τα πράγματα δεν φαίνονται ευοίωνα για το υπόλοιπο αυτής της ιστορίας, η οποία κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε θα λήξει και η αλήθεια είναι πως και κανείς δεν βιάζεται, μιας και η μάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ζευγαριού δίνει τροφή σε δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά κάθε μέρα.