Παρελθόν η Φαίη Μαυραγάνη για τον ΑΝΤ1

Παρελθόν η Φαίη Μαυραγάνη για τον ΑΝΤ1

Μετά απο πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1,  έδωσε και πήρε πολλά επαγγελματικά, γνώρισε τον άνδρα της ζωής της και πέρασε ένα πολύ σοβαρό και συνεπές κύρος με τους τηλεθεατές. Η Φαίη Μαυραγάνη αποτελέι παρελθόν απο το κανάλι  μετά απο την αποχώρηση και της Γιώτας Μιχαλοπούλου και η Ρίτσα Μπιζόγλη υπέγραψε το νεό της συμβόλαιο πριν λίγες μέρες.

Προφανώς η απόφαση είχε παρθεί από τον Νοέμβριο. Χωρίς λύπηση λίγες ημέρες πριν τις γιορτές και συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή η διοίκηση του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε στη Φαίη Μαυραγάνη ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους!

Και παρά τη δεκαετή και λίγο παραπάνω συνεργασία τους, το κανάλι δεν θεώρησε σκόπιμο να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γνωστή δημοσιογράφο, θεωρώντας ότι η γενικόλογη αιτιολογία «περικοπές» μπορεί να καλύψει τα πάντα.

Ποιες περικοπές όμως όταν η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες και από τη νέα χρονιά αναλαμβάνει στη θέση της η Ρίτσα Μπιζόγλη που έφυγε από το κρατικό κανάλι; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ανάγκες στο ενημερωτικό τμήμα του ΑΝΤ1; Αυτό λοιπόν προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και πλέον όλα είναι πιθανά σε ένα κανάλι που μέχρι σήμερα έδειχνε και συνεχίζει να δείχνει ότι δεν έχει προβλήματα και θέματα με μειώσεις προσωπικού.

Η Φαίη για πολλά χρόνια παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων και πολλά καλοκαίρια ήταν στο τιμόνι της ενημέρωσης με αναπλήρωση στον Γιώργο Παπαδάκη. Η σύζυγός του Νίκου Μάνεση μένει τηλεοπτικά άστεγη και η δημοσιογραφική πιάτσα απορεί. Φήμες λένε ότι το κρατικό κανάλι έχει ήδη πλησιάσει την δημοσιογράφο και μιλάει μαζί της αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.