Demi Moore- Ashton Kutcher: Γιατί δεν έχουν πάρει διαζύγιο;

Demi Moore- Ashton Kutcher: Γιατί δεν έχουν πάρει διαζύγιο;

Φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να μην παντρεύτηκε ποτ

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Demi Moore εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο -διάρκειας έξι χρόνων- γάμος της με τον Ashton Kutcher είχε «τελειώσει». Η 49χρονη ηθοποιός πήρε την απόφαση, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου που δημιούργησε η σχέση του συζύγου της με την 23χρονη Sara Leal.

Σύμφωνα με το RadarOnline, μέχρι σήμερα, καμία από τις δύο πλευρές του ζευγαριού δεν έχει καταθέσει τα χαρτιά διαζυγίου, γεγονός που κάνει, ακόμα και τα άτομα του στενού περιβάλλοντός του να αναρωτιούνται εάν Moore και Kutcher είχαν ποτέ παντρευτεί επίσημα. «Κάποιοι πιστεύουν ότι οι δυο τους δεν είχαν παντρευτεί εξαρχής, παρά μόνο σε μάι συμβολική τελετή της Kabbalah, και ποτέ δεν κατέθεσαν στο κράτος τα χαρτιά για να επισημοποιήσουν τον γάμο τους», ανέφερε πηγή στο site.

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι, μία πιθανή αιτία για την οποία οι διαδικασίες του διαζυγίου έχουν καθυστερήσει μπορεί να είναι και ο φημολογούμενος εγκλεισμός της Moore σε κέντρο αποτοξίνωσης, τον περασμένο Ιανουάριο. «Τώρα που είναι έξω και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση οι άνθρωποι γύρω της αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν έχει κάνει βήματα για να τελειώσει αυτό τον γάμο. Αναρωτιούνται εάν ο λόγος είναι ότι, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν βήματα για να κάνει, αφού δεν υπάρχει γάμος».

Διαβάστε ακόμα: Demi Moore - Ashton Kutcher: Επανένωση εν μέσω κλαμάτων

Ashton Kutcher: Κάνει ακόμα παρέα με την κόρη της Demi Moore (που θα μπορούσε να είναι και κοπέλα του)