Blake Lively & Ryan Reynolds: Μαγιό, παιχνίδια και πολλές τρυφερές στιγμές

Blake Lively & Ryan Reynolds: Μαγιό, παιχνίδια και πολλές τρυφερές στιγμές

Κάπως έτσι πέρασε το ζευγάρι την 4η Ιουλίου (και οι παπαράτσι ήταν, φυσικά, εκεί).

Εντάξει, δεν έχουμε να πούμε και πολλά για την Blake Lively και τον Ryan Reynolds. Είναι, εντελώς αντικειμενικά, δύο από τους πιο όμορφους ανθρώπους στο Hollywood αυτή τη στιγμή, και ένα από τα πιο ζηλευτά, αλλά και διακριτικά, ζευγάρια. Γιατί η αλήθεια είναι πως εκτός από κάποιες φωτογραφίες των παπαράτσι και μερικές πικρόχολες φήμες που, ας μην κοροϊδευόμαστε, ήταν δεδομένο πως θα κυκλοφορούσαν, η Blake και ο Ryan δεν έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή για να εισβάλουν τα media μέσα στην καλά προστατευμένη σχέση τους. Και μετά από σχεδόν 8 μήνες μαζί (αυτό μετριέται περίπου σε 1μιση χρόνο χολιγουντιανής σχέσης), εξακολουθούν να μην έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο.

Κάτι που φάνηκε για ακόμα μια φορά την 4η Ιουλίου, στην εθνική γιορτή της Αμερικής, την οποία το ζευγάρι πέρασε παρέα με φίλους στο εξοχικό ενός από αυτών, φορώντας όλη μέρα μαγιό, απολαμβάνοντας τη λιακάδα και παίζοντας τόσο με τα παιδιά της παρέας όσο και μεταξύ τους (αν σε μια από τις φωτογραφίες δείτε την Blake να κάθεται πάνω στην πλάτη του Ryan ο οποίος παίζει τον ρόλο του σκαμπό, μην εκπλαγείτε, τα παιχνίδια που λέγαμε).

Η Lively είχε επιλέξει ένα πολύ κομψό ολόσωμο μαγιό σε ρετρό στυλ, αποδεικνύοντας πως η δίαιτα που είχε δηλώσει πρόσφατα πως ακολουθεί πιστά («Τρώω συνέχεια cupcakes, δεν πίνω καθόλου νερό και δεν γυμνάζομαι ποτέ») δεν έχει και ιδιαίτερες επιπτώσεις στο σώμα της. Όσο για τον Reynolds... Ε, τι να πούμε για τον Reynolds. Αφήνουμε τις εικόνες να τα πουν μόνες τους.