Kristen Stewart- Robert Pattinson: Το τέλος μιας σχέσης (;)

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Το τέλος μιας σχέσης (;)

Όπως όλα δείχνουν, η δημόσια συγνώμη της ηθοποιού προς τον σύντροφό της δεν βοήθησε πολύ την κατάσταση

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του saga Twilight, και, παρόλο που, επί τέσσερα χρόνια κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε την σχέση τους, αυτή υπήρξε κοινό μυστικό από τους πρώτους κιόλας μήνες. Μάλιστα, ο συγγραφέας του Hollywood Life, Larry Carroll, λίγους μήνες πριν το σκάνδαλο, είχε αποκαλύψει μία πτυχή της σχέσης τους άγνωστη στο κοινό. Οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο στην προσπάθειά τους τους να κάνουν πιστευτό το πάθος μεταξύ των χαρακτήρων που υποδύθηκαν, Edward Cullen και Bella Swan.

Επιθυμία των Stewart και Pattinson, τον πρώτο καιρό γνωριμίας τους, ήταν να «χτίσουν» μία δυνατή χημεία μεταξύ τους, που θα έβγαινε και στη μεγάλη οθόνη. Ήξεραν ότι, για να υποδυθούν με επιτυχία τους τόσο ισχυρούς χαρακτήρες του Twilight, είχαν πολλή δουλειά μπροστά τους. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, και οι δύο έπαιρναν πολύ σοβαρά την τέχνη τους.

Όλα αυτά οδήγησαν την Bella και τον Edward, στην πραγματική ζωή, να μοιράζονται βιβλία, να βλέπουν ταινίες και να περνάνε όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί. «Κάθε φορά που η Catherine φώναζε "Cut!", οι δύο τους έφευγαν παρέα από το σετ», δήλωνε, πριν από κάποια χρόνια μάρτυρας που παραβρέθηκε στα γυρίσματα.

Από τις αρχές της εβδομάδας το κοινό παρακολουθεί καθημερινά τις συνεχείς εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου που έχει σοκάρει πολύ κόσμο. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Pattinson είναι διατεθειμένος να συγχωρήσει την αγαπημένη του, πράγμα το οποίο η ίδια, σύμφωνα με την δημόσια απολογία της, επιθυμεί όσο τίποτα. Το ίδιο και οι εκατομμύρια fans τους.

Διαβάστε ακόμα:

To δίλημμα του Robert: Να συγχωρήσει την Kristen ή όχι;

Kristen Stewart: Δείτε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Rupert Sanders: Με αυτόν κεράτωσε η Stewart τον Pattinson