Η Phoebe και ο Joey 8 χρόνια μετά

Η Phoebe και ο Joey 8 χρόνια μετά

Δύο από τα πιο διάσημα «Φιλαράκια» του πλανήτη, συναντήθηκαν ξανά μετά από πολύ καιρό.

Μπορεί εμείς να τους βλέπουμε ανελλιπώς κάθε Σαββατοκύριακο, βρέξει χιονίσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως και οι πρωταγωνιστές της πιο αγαπημένης σειράς της αμερικάνικης (και ελληνικής πλέον) τηλεόρασης, του «Friends», βλέπονται συχνά μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, από το 2004 όταν και τα «Φιλαράκια» έριξαν τίτλους τέλους μια και καλή μετά από 10 χρόνια, οι πρωταγωνιστές της πιο διάσημης παρέας του κόσμου ακολούθησαν ξεχωριστές πορείες και δεν παρέμειναν τόσο κολλητοί όσο τους είχαμε συνηθίσει (εκτός βέβαια από την Jennifer Aniston και την Courteney Cox).

Χτες όμως, το ένα από τα δύο αγαπημένα δίδυμα της παρέας, και μάλιστα το πιο «ιδιαίτερο», η Phoebe Buffay και ο Joey Tribbiani, κατά κόσμον Lisa Kudrow και Matt LeBlanc, συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό και απέδειξαν πως, όσα χρόνια και αν περάσουν, μια τους φωτογραφία μαζί θα μας φέρνει πάντα στο μυαλό τουλάχιστον 10 αγαπημένες σκηνές από το «Friends».

Οι δύο ηθοποιοί, 49 πλέον η Kudrow και 45 ο LeBlanc, ήταν καλεσμένοι στο 2012 Summer TCA Party των τηλεοπτικών δικτύων CW, CBS και Showtime, και στις φωτογραφίες που βγήκαν μαζί δείχνουν τουλάχιστον ενθουσιασμένοι με την συνάντησή τους. Ο Matt βέβαια δεν θύμιζε σε τίποτα τον αφελή και σχεδόν παιδιάστικα αθώο «Joey», καθώς τα γκρίζα μαλλιά και οι ρυτίδες που έχει αποκτήσει στο πέρασμα του χρόνου προδίδουν την ηλικία του χωρίς όμως να του στερούν τίποτα από τη διάσημη, ακαταμάχητη γοητεία του (σχεδόν τον ακούς να λέει «How you doin' ?»), ενώ η Lisa όχι μόνο τα έχει βρει με τον χρόνο αλλά, κατά τη δική μας άποψη, στα 49 της είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Αυτόν τον καιρό, ο LeBlanc πρωταγωνιστεί στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά «Episodes», υποδυόμενος τον εαυτό του (έχει μάλιστα κερδίσει και μια Χρυσή Σφαίρα), ενώ η Kudrow πρωταγωνιστεί ως Fiona Wallice στη δική της σειρά, «Web Therapy», η οποία προβάλλεται σε διαδικτυακό κανάλι.


Διαβάστε επίσης:

Matt LeBlanc

Μα που χάθηκε ο Ross από τα Φιλαράκια;

Jennifer Aniston: «Χρωστάω τα πάντα στη Rachel»