Μύκονος Volume 4: Όλοι χωράτε!

Μύκονος Volume 4: Όλοι χωράτε!

Αυτό το νησί όσο και να γεμίσει δεν βουλιάζει

Το νησί που κατά καιρούς πολλοί εμίσησαν αλλά κανείς δεν κατάφερε ποτέ να απαρνηθεί- και γιατί άλλωστε(;)- η Μύκονος, δεν σταματά να ανοίγει την αγκαλιά της στους απανταχού celebrities και να τους απλώνει της παραλίες της.

Όλων των ειδών οι διασημότητες έδωσαν το παρόν και αυτή την εβδομάδα τόσο από το χώρο της show-biz όσο και της πολιτικής σκηνής. Είδαμε ως συνήθως τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόνη Μπόσνιακ, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη να χαίρονται τις παραλίες με τους γιους τους, την Ευαγγελία Αραβανή single καθώς και τη Μαριέττα Χρουσαλά με φουσκωμένη κοιλίτσα φυσικά στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα.

Με αφορμή βέβαια τη συναυλία του Σάκη Ρουβά, το νησί των ανέμων τίμησαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού παρέα με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιάννη Λάτσιο ενώ η Χριστίνα Παππά και η Νεσχάν Μουλαζίν έδωσαν κι εκείνες το 'παρών'. Ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη, βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί από την προηγούμενη Πέμπτη και αναχώρησαν τη Δευτέρα το πρωί. Η Εύα Καϊλή επίσης βρίσκεται στην Μύκονο αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την Θεσσαλονίκη για να απολαυσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Διαβάστε ακόμη:

Μύκονος report: Οι τελευταίες celebrity αφίξεις στο νησί των ανέμων

Mύκονος report vol.2: Οι νέες διάσημες αφίξεις στο celebrity νησί

Mύκονος report vol3: Το celebrity νησί συνεχίζει να βουλιάζει από κόσμο!