H Κristen έχασε την ψυχραιμία της: Και «χαιρέτησε» τους paparazzi με τον δικό της τρόπο!

Γωγώ Φούντα
H Κristen έχασε την ψυχραιμία της: Και «χαιρέτησε» τους paparazzi με τον δικό της τρόπο!

Εκτός εαυτού η star! Να την αδικήσουμε;

H Kristen Stewart είναι συντετριμμένη! Και πώς άλλωστε να μην είναι εφόσον έχασε, διά παντός αν κρίνουμε από τα γεγονότα, τον Robert Pattinson και μάλιστα με δικό της φταίξιμο; Είναι τέτοια μάλιστα η κατάστασή της που εκτός του ότι έχει κλειστεί στον εαυτό της, με τους φίλους της να είναι συνεχώς μαζί της, μην κάνει καμιά τρέλα πάνω στην απελπισία της, έχει πλέον υιοθετήσει και έναν νέο τρόπο χαιρετισμού, το γνωστό και μη εξαιρετέο χαιρετισμό της απογοητευμένης καρδιάς!

Η... πρεμιέρα του ιδιότυπου αυτού χαιρετισμού έγινε μόλις χθες όταν και τη συνέλαβαν οι paparazzi μαζί με μία φίλη της, απεριποίητη όπως γράφτηκε, αλλά αυτό θα το προσπεράσουμε γιατί πάντα έτσι κυκλοφορεί, σε γκαράζ αυτοκινήτων. Μόλις λοιπόν η star αντιλήφθηκε το φωτογραφικό φακό, που υποθέτουμε ειδικά αυτές τις μέρες θα την ακολουθεί ακόμα και στην... τουαλέτα, έχασε την ψυχραιμία της και υψώνοντας αγέρωχα τα μεσαία δάχτυλα και των δύο της χεριών, είπε το δικό της χαίρε στους φωτογράφους!

Τώρα να την κατηγορήσουμε δεν μπορούμε γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει και την πιο ευχάριστη φάση της ζωής της. Ωστόσο, πιστεύουμε ακράδαντα στη σοφή φράση, «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς»! Το επόμενο χτύπημα θα είναι ο Pattinson να κυκλοφορήσει με νέο κορίτσι, αλλά το κόβουμε κομματάκι δύσκολο γιατί αποδεδειγμένα το αγόρι αυτό είναι αγαπούλης!

Διαβάστε επίσης:

Είναι οριστικό: δείτε τον Robert Pattinson να τα μαζεύει από το σπίτι της Kristen Stewart (φωτός)

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χώρισαν οριστικά;

Πώς πέρασε τα γενέθλιά του ο Robert Pattinson