Friends: Ποιο μέλος της θρυλικής εξάδας αρνείται κατηγορηματικά να συμμετάσχει στα νέα επεισόδια;

Γωγώ Φούντα
Friends: Ποιο μέλος της θρυλικής εξάδας αρνείται κατηγορηματικά να συμμετάσχει στα νέα επεισόδια;

Ποιος ευθύνεται που δεν θα γίνει το πολυαναμενόμενο reunion;

Eίναι ίσως η πιο αγαπημένη σειρά στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης με την μανία να εξαπλώνεται και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποκτώντας εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές! Ο λόγος φυσικά για τα λατρεμένα Friends, των οποίων η προβολή μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά δεν θα βαρεθούμε ποτέ να παρακολουθούμε τις περιπέτειες της θεότρελης εξάδας ξανά ξανά!

Την αγάπη όμως αυτή για το σήριαλ, φαίνεται πως δεν συμμερίζεται μία από τους έξι βασικούς πρωταγωνιστές και πιο συγκεκριμένα η Lisa Kudrow η οποία υποδυόταν την παλαβιάρα Phoebe Buffay. Σε ερώτηση που της έγινε πρόσφατα σχετικά με το reunion της ομάδας και την επιστροφή της στην μικρή οθόνη με ολοκαίνουρια επεισόδια, η απάντησή της ήταν κατηγορηματική και δυστυχώς αρνητική.

«Είμαι πολύ μεγάλη γι' αυτά πια. Δεν θα με ενδιέφερε καθόλου να δω πώς θα ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μετά από 10 χρόνια. Θα είχαν παιδιά, ευθύνες, θα είχαν χάσει το χιούμορ και την ανεμελιά τους και πιθανότητα να μην ήταν καν φίλοι», είπε η ηθοποιός και... έδωσε τέλος στην όποια ελπίδα είχαν οι οπαδοί της σειράς.

Εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο, γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν κάτι είναι τόσο τέλειο και αγαπητό, καλό είναι να μένει ως έχει. Κρίμα πάντως...

Διαβάστε ακόμη:

Kate Middleton: Όλα όσα διαβάσαμε, ακούσαμε και είδαμε μέχρι την γέννηση του βασιλικού μωρού

Δείτε τον George Clooney ντυμένο στα λευκά σαν γαμπρό

Ποιος διάσημος γόης συνελήφθη να συνουσιάζεται σε τουαλέτες;