Σχόλασε και άλλος γάμος στο Hollywood;

Σχόλασε και άλλος γάμος στο Hollywood;

Πουλάνε σπίτια και οι....επαγγελματικές υποχρεώσεις τους θέλουν χώρια

will1

Ο λόγος για τον Will και την Jada Smith που από το 2011 λέγεται ότι το ζευγάρι δεν είναι μαζί αλλά δεν έχουν κάνει καμία απολύτως διαδικασία για το διαζύγιο. Άλλωστε έχουν και δυο παιδιά το Willow και την Jaden και μην ξεχνάμε ότι είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια περίπου.

Τώρα που ξανά φούντωσαν οι φήμες περί διαζυγίου μιας και δημοσίευμα θέλει το ζευγάρι να μην είναι καθόλου καλά μεταξύ τους, οι δημοσιογράφοι αναζητούν κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση αλλά αυτή δεν έρχεται από τα επίσημα χείλη των ηθοποιών.

Η μητέρα όμως του Will Smith μπορούμε να πούμε ότι ήταν κάπως διαφωτιστική. Με αφορμή το σπίτι που πούλησε ο ηθοποιός στην Καλιφόρνια, δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί της για να μάθουν αν ισχύουν οι φήμες του χωρισμού και η απάντησή της ήταν: "Δεν είναι κάπως προσωπικό; Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον".

Από την άλλη η Jaden μέχρι στιγμής με τις παλαιότερες δηλώσεις διέψευδε τις φήμες περί διαζυγίου λέγοντας πως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές και για αυτό δεν κάνουν εμφανίσεις μαζί.