Η αδελφή του Paul Walker ξεσπά: «Είναι όλα ψέματα»

Η αδελφή του Paul Walker ξεσπά: «Είναι όλα ψέματα»

Σχετικά με τις φήμες που ισχυρίζονται ότι το δυστύχημα προκλήθηκε μετά από "κόντρα" με άλλο αυτοκίνητο"

Ο πόνος της οικογένειας του νεαρού ηθοποιού Paul Walker είναι πολύ μεγάλος. Η είδηση του τραγικού θανάτου του ηθοποιού έχει κάνει το γύρο του κόσμου ενώ ο πατέρας του και τα αδέλφια του δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Με σε όλα αυτά η οικογένειά του Paul Walker έρχεται αντιμέτωπη και με διάφορες φήμες όπως αυτή που υποστηρίζει ότι ο Paul Walker με τον φίλο του την στιγμή του δυστυχήματος έκαναν κόντρες με άλλα αυτοκίνητα.

Η Ashlie Walker, η αδελφή του ηθοποιού, μιλώντας στην Daily Mail κάνει λόγο για ψέματα και ανεύθυνες φήμες που "κάνει τις θλίψη μας χειρότερη και πιο επώδυνη. Πρόκειται για ανεύθυνους ισχυρισμούς μιας και οι άνθρωποι προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο τους δυστυχήματος στην ταχύτητα και στις κόντρες ενώ στην ουσία ήταν απλά ένα τρομερό ατύχημα".

Ο πατέρας του ηθοποιού δεν αντέχει να κρατήσει τα δάκρυά του και με το λίγο κουράγιο που του έχει απομείνει λέει "Ο Paul θα είναι ο μεγαλύτερος άγγελος του Ουρανού. Είχε τη μεγαλύτερη καρδιά στη γη".

Το σενάριο να υπήρχε κι άλλο αυτοκίνητο την ώρα του δυστυχήματος έχει διαψευσθεί και επισήμως ενώ τώρα οι αρχές επικεντρώνονται μόνο στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα των δυο ανδρών.

Η οικογένεια του Paul Walker όπως φαίνεται προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλειά του αγαπημένου τους Paul με την πίστη τους στους Μορμόνους.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένη η σύντροφος του Walker: Γνωρίστε την 23χρονη που του είχε κλέψει την καρδιά!

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Paul Walker 30 λεπτά πριν το δυστύχημα