Τι γυρεύουν οι Bradgelina στην Μάλτα, και γιατί βολιδοσκοπούν την περιοχή;

Γωγώ Φούντα
Τι γυρεύουν οι Bradgelina στην Μάλτα, και γιατί βολιδοσκοπούν την περιοχή;

Κάτι ετοιμάζει το διάσημο ζεύγος! Αλλά τι;

Mπορεί να είναι οι διασημότεροι, οι πιο σέξι και ωραίοι και φυσικά οι πιο εμπορικοί και αγαπητοί, αλλά επειδή η... δημιουργικότητα και τα ρίσκα είναι το middle name τους, οι Bradgelina δεν ησυχάζουν ποτέ, και επανέρχονται με κάτι νέο, πρωτότυπο και ανατρεπτικό!

Αυτή τη φορά το διάσημο ζεύγος, σχεδιάζει πυρετωδώς τη δεύτερη κινηματογραφική του συνεργασία, 10 σχεδόν χρόνια μετά το Mr & Mrs Smith, και την μοιραία κατάληξη, για τη Jennifer Aniston βασικά, γιατί αυτούς τους 2 μια χαρά τους βλέπουμε, και για το σκοπό αυτό, ταξίδεψαν μυστικά, ή σχεδόν μυστικά στην Μάλτα, προκειμένου να τσεκάρουν την περιοχή, με τα ομολογουμένως εντυπωσιακά τοπία.

Η Angelina φορώντας μαύρα, και προστατεύοντας τη λευκή της επιδερμίδα με ένα τεράστιο λευκό καπέλο, ξεναγήθηκε σε ιστορικούς χώρους, ενώ φαινόταν να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μνημεία του νησιού. Βράχος στο πλευρό της, ο Brad, ο οποίος παρά τα 50 του χρόνια, φαινόταν απλά... υπέροχος ντυμένος στα μπεζ!

Η Angelina δήλωσε ότι η νέα ταινία, της οποίας υπογράφει το σενάριο, θα είναι μία περιπέτεια στην οποία κανένας θεατής δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Να τους το ευχηθούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Καινούργιο αμόρε για την Jennifer Lopez; Ναι, και μάλιστα είναι διάσημος!

Χαμός στην οικογένεια Kardashian: Ποιο μέλος της είναι εθισμένο στα ναρκωτικά;