«Δεν αντέχoυμε τέτοια αδικία»: Η σκηνή βίας στις Ψυχοκόρες που τάραξε το κοινό στο Twitter/X

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν αντέχoυμε τέτοια αδικία»: Η σκηνή βίας στις Ψυχοκόρες που τάραξε το κοινό στο Twitter/X

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου έρχεται στις Ψυχοκόρες με μία μεγάλη ανατροπή για τη Δεσποινιώ. 

Κάθε επεισόδιο και μία αποκάλυψη στις Ψυχοκόρες. Με το δράμα να ενώνεται με τη χαρά και την ελπίδα. Όμως η βία και μία σκηνή με την Ασημένια Βουλιώτη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ξεπέρασε όλα τα παραπάνω γιατί ήταν σκληρή και τάραξε το κοινό στα social media.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου την προσεχή Δευτέρα, η Δεσποινιώ μετά από αυτή τη σκηνή, το σκάει από το σπίτι και πορεύεται σε μία ζωή με εκμετάλλευση και μακριά από τις αδελφές της. Αυτό το φινάλε όμως θα σημάνει και την πλήρη αλλαγή και των υπόλοιπων 3 κοριτσιών.

Ένας θάνατος, ένας βιασμός και μία εγκυμοσύνη αλλάζουν και τις 4 Ψυχοκόρες

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, η μόνη που περνά στις Ψυχοκόρες, μία καλύτερη ζωή σε σχέση με τις αδελφές της προς το παρόν, είναι η Βασιλική στο σπίτι των Αρδιτών. Ο έρωτάς της με τον Παύλο την έχει δυναμώσει. Είναι πια ο μέντοράς της και ο άνθρωπος που τη βοηθά στον δρόμο με τη μόρφωση. Όχι πως δεν θα απογοητευτεί στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C6J0wDyI9vw/

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος όσο και να θέλει να ξεφύγει από τα δεσμά του γάμου του, εξαρτάται οικονομικά από τον πανίσχυρο πεθερό του.

Μέλιος και Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίδαξαν τι σημαίνει πραγματική αγάπη πριν το τραγικό φινάλε

Οι πιο αδικημένες ωστόσο είναι η Φρόσω και από χθες και η Δεσποινιώ. Η τελευταία δεν απέφυγε την κακοποίηση και τον βιασμό από τον Κοτρώτση σε μία σκηνή που ενώ αρχικά μπέρδεψε το κοινό, στη συνέχεια το θύμωσε και το συγκίνησε. Τα σχόλια ήταν χαρακτηριστικά στο Twitter/X. Από εδώ και πέρα η ζωή της γίνεται χειρότερη.

Η Δεσποινιώ το σκάει με τον Τάσο από το σπίτι του Κοτρώτση αφήνοντας την αδελφή της Μαρίκα, μόνη της. Της τάζει πολλά ο νέος σύντροφος αλλά την εκμεταλλεύεται στη συνέχεια στο έπακρο. Όμως τα φώτα του θεάτρου, η νέα κοσμική ζωή τη μαγεύουν και δεν καταλαβαίνει ότι οδεύει προς την καταστροφή της. Η ηθοποιός Ασημένια Βουλιώτη θα σε εκπλήξει με το ταλέντο της και τις συναισθηματικές της μεταπτώσεις στα επόμενα επεισόδια.

Εκείνο όμως που θα σε αφήσει άφωνη, είναι η μεταστροφή της εγκυμονούσας πλέον Φρόσως. Εκείνη έχει καταλάβει πως έχει μείνει έγκυος από τον Μέλιο και του ζητά να φύγουν. Όμως η Ευανθία δεν θα αφήσει έτσι εύκολα τη ψυχοκόρη της, να χαλάσει τα σχέδιά της. Δεν θα αφήσει αυτό που έχει πλασάρει στον σύζυγο της ως τον διάδοχο που έρχεται, να της φύγει τόσο απλά. Αυτός που θα την «πληρώσει» είναι ο Μέλιος σε μία σκηνή ακόμη πιο σκληρή από όσες έχουμε δει.

Υπήρξε αφελής και τα εξομολογήθηκε όλα στην Ευανθία που ήταν καλά προετοιμασμένη για αυτό. Όμως αυτό είναι και η αρχή του τέλους της. Η Φρόσω από ένα ήρεμο και καλοσυνάτο πλάσμα, γίνεται σκληρή και εκδικητική. Και πλέον παίρνει τη ζωή στα χέρια της. Είναι η μόνη από τις αδελφές που θα χρησιμοποιήσει την πανουργία της για να τα καταφέρει. Για ποιο λόγο θα το κάνει;

https://www.instagram.com/p/C6HQAedoheM/

Έχει πλέον και το παιδί της ως κίνητρο για να παλέψει. Ένα παιδί που προήλθε από τον πρώτο της και αγνό έρωτα. Η σειρά θα προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, από την Μεγάλη Δευτέρα, έως και την Μεγάλη Τετάρτη.

https://www.instagram.com/reel/C6LcUngKIUj/