Νατάσσα και Νέλλη Μποφίλιου μοιάζουν σαν δίδυμες- Η νέα εμφάνιση και τα κομψά looks

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νατάσσα και Νέλλη Μποφίλιου μοιάζουν σαν δίδυμες- Η νέα εμφάνιση και τα κομψά looks
ndpphoto@gmail.com

Νατάσσα και Νέλλη Μποφίλιου μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η νέα κοινή εμφάνιση και τα κομψά looks των δύο γυναικών.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου του Πάνου Μουζουράκη με τον τίτλο «Μεγαλώνω» βρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, συνεργάτες και φίλοι του ερμηνευτή.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και η Νατάσσα Μποφίλιου, με το event να πραγματοποιείται στο cocktail bar της τραγουδίστριας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Οι στενοί της φίλοι και συνεργάτες, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος έγραψαν εννέα από τα τραγούδια του νέου δίσκου του τραγουδιστή, κι εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαμπερό πάρτι.

Το Μουσικό Κουτί έριξε αυλαία και το κοινό μιλάει για «τελική πρόβα» της Νατάσας Μποφίλιου

Νατάσσα και Νέλλη Μποφίλιου μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μία αδερφή τη Νέλλη, με την οποία μοιάζει εκπληκτικά πολύ. Η τραγουδίστρια τρέφει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και μαζί με την αδερφή της διατηρούν γνωστό cocktail bar στην περιοχή του Μεταξουργείου.

1714105794665-231021828-mpofiliou1.jpg

Οι δυο γυναίκες έχουν ιδιαίτερο δέσιμο και στον ελεύθερό τους χρόνο προσπαθούν να περνούν ανέμελες στιγμές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί με τα άλλα τρία αδέρφια τους, (από τους επόμενους γάμους των γονιών τους) προσπαθούν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον, τόσο στα όμορφα αλλά και στα δύσκολα.

«Οι γονείς μου είναι σαν αδέρφια, παρότι έχουν χωρίσει. Η μητέρα μου έκανε με άλλο μπαμπά το πέμπτο μας αδερφάκι, αλλά ο δικός μου μπαμπάς το μεγαλώνει σαν να’ναι δικό του. Η μητριά μου, πάλι, είναι στενή φίλη με τη μητέρα μου, γίνεται χαμός, άσ’το. Ποια Σουηδία; Μετασουηδικό μοντέλο!», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Και πρόσθεσε: «Πάω για τα µεγάλα αλλά χωρίς να έχω συγκεκριµένο στόχο. Θέλω να είµαι ορεξάτη, να έχω δίπλα µου την οικογένειά µου και τα φιλαράκια µου. Από κει και πέρα είµαι ανοιχτή στα ωραία. Τη µεγαλύτερη απογοήτευση την πήρα όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν φέρονται όλοι οι άνθρωποι σαν κι εμένα».

Έρωτας εν λευκώ για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον σύζυγό της: Οι διακοπές και το σπάνιο στιγμιότυπο

mpofiliou2.jpg

Για την περίσταση οι αδερφές Μποφίλιου επέλεξαν παρόμοιο mini και midi φόρεμα, με τα πρωτότυπα prints τους να αποτελούν πρόταση για τα ανοιξιάτικά μας looks.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει δηλώσει ανοιχτά ότι πριν από κάθε μεγάλο ή νέο βήμα, εμπιστεύεται την κρίση των αγαπημένων της ανθρώπων. Μία από αυτούς είναι η αδερφή της, Νέλλη, με την οποία πόζαρε λίγο πριν την πρεμιέρα της στο VOX, χαρίζοντάς μας ένα τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/C3KvpTboI8R/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες Νατάσσας και Νέλλης Μποφίλιου.

Πηγή κεντρικής: ndp