Arnold Schwarzenegger μας έλειψες. Καλώς ήρθες πίσω!

Arnold Schwarzenegger μας έλειψες. Καλώς ήρθες πίσω!

Ο «Governator» ανακοίνωσε τον πρώτο του ρόλο μετά από τον ρόλο του στην πολιτική!

Και αυτός θα είναι, τι άλλο, ένας σούπερ ήρωας σε μια τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη από το κόμικ του δημιουργού του Spiderman, των X-Men και του Hulk ανάμεσα σε άλλα, Stan Lee. Και, παρεμπιπτόντως, ο ήρωάς του θα λέγεται Governator -όπως ακριβώς ήταν το παρατσούκλι του όσο ήταν Κυβερνήτης κάνοντας λογοπαίγνιο με τον Terminator, τον διασημότερο ρόλο του.

Ο 63χρονος ηθοποιός και πολιτικός είπε σε συνέντευξή του: «Όταν έθεσα υποψηφιότητα για Κυβερνήτης το 2003 και άρχισα να ακούω τους ανθρώπους να μιλάνε για τον «Governator» μου φάνηκε πολύ cool που είχαν συνδυάσει τις δύο λέξεις και μαζί και τους δύο κόσμους, της υποκριτικής και της πολιτικής».

Ο χαρακτήρας «Governator» είναι βασισμένος, εν μέρει, στο παρελθόν του Arnold που διέπρεψε σε ταινίες δράσης ως ηθοποιός, υπήρξε πρωταθλητής στο body building και κυβερνήτης της California, φυσικά. Συνδυάζοντας όλες αυτές τις ιδιότητες ο χαρακτήρας «Governator» ετοιμάζεται να κατακτήσει τη μικρή οθόνη και τους νεαρούς θεατές στους οποίους, κυρίως, απευθύνεται. Ο «Governator» θα μάχεται το έγκλημα και το κακό, μαζί με μια ομάδα εφήβων με ειδικά ταλέντα. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο Zeke Muckerberg (σας θυμίζει κάτι το όνομα;), ένας 13χρονος κομπιουτεράς ο χαρακτήρας του οποίου είναι εμπνευσμένος από τον Mark Zuckerberg (αυτό σας θυμίζει), του Facebook.

Welcome back, Arnie!