Kεφάλαιο Beyonce-JayZ: Η Olivia McFaller «καίει» με ένα τραγούδι τον… μπερμπάντη ράπερ

Kεφάλαιο Beyonce-JayZ: Η Olivia McFaller «καίει» με ένα τραγούδι τον… μπερμπάντη ράπερ

Προσπάθησε να την πιάσει... ερωμένη και αυτή τον «δίνει στεγνά»

Αν είσαι ένας διεθνούς φήμης και σίγουρα πολύ πλούσιος καλλιτέχνης, πολλοί είναι αυτοί που ενδεχομένως θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη φήμη αυτή, προκειμένου να τραβήξουν πάνω τους, έστω και για λίγο, τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πρώην μοντέλο και... wannabe ράπερ, Olivia McFaller, ισχυρίζεται πως στο παρελθόν ο JayZ προσπάθησε να την προσελκύσει ερωτικά, κάτι που δεν ξέρουμε αν ακούγεται και τόσο παράξενο, αφού οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού αλλά και για απιστίες από την πλευρά του καλλιτέχνη είναι πολλές και συχνές. Μπορεί να υπάρξει άραγε καπνός χωρίς φωτιά;


Η υποτιθέμενη... παρ' ολίγον ερωμένη του σταρ κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Sorry Ms. Carter», στο οποίο έχει βάλει στόχο το διάσημο ζευγάρι. Συγκεκριμένα, στους στίχους αναφέρει πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να την προσελκύσει για να το... φορέσει το «κέρατο» στη Beyonce, ωστόσο αυτή αρνήθηκε λόγω καλής... διαγωγής και σεβασμού απέναντι στην τραγουδίστρια. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με την Liv, ο ράπερ της είχε κάνει πολλές προτάσεις τις οποίες απέρριπτε συνεχώς.


Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται κάτι ανάλογο, αφού σε συνέντευξή της το 2013 έκανε γνωστό για πρώτη φορά πως ο πασίγνωστος σταρ προσπάθησε να την πλησιάσει ερωτικά, λέγοντας: «Θα μπορούσα να έχω μπερδέματα με τον Jay, αλλά είχα αρκετό σεβασμό στην Beyonce. Ήμασταν στην ίδια εταιρεία, όταν μια μέρα καθόμουν μόνη και με πλησίασε. Κάθισε δίπλα μου και σοκαρίστηκε όταν με είδε να φεύγω. Έτσι, έστειλε τους σωματοφύλακές του να μου πουν: "Με συγχωρείς δεσποινίς, κάνε μου μια χάρη, γράψε τον αριθμό σου σε ένα χαρτί. Όταν ο Jay το δει θα σου τηλεφωνήσει." Ξέρω ότι οι περισσότερες νέες τραγουδίστριες θα «έπεφταν στη φάκα», αλλά αυτές τις μισώ!».

Διαβάστε ακόμη:

Τι μαμά! Η Olivia Wilde στην πρώτη φωτογράφιση με τον γιο της είναι απλά υπέροχη

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει αμακιγιάριστη, φορώντας την πιο hot τάση του καλοκαιριού