William Levy Gutierrez: Ο γυναικοχωρίστρας που χάλασε το γάμο της Jennifer Lopez

William Levy Gutierrez: Ο γυναικοχωρίστρας που χάλασε το γάμο της Jennifer Lopez

Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος έρωτας της Λατίνας τραγουδίστριας;

Το Σάββατο τα ξημερώματα όσοι δεν ήταν έξω ή δεν είχαν twitter και 3G κινητά πέρασαν τις ώρες τους ήσυχα γιατί είχαν πλήρη άγνοια για τις ραγδαίες εξελίξεις στο διεθνή χώρο του θεάματος. Οι υπόλοιποι, όμως, που ήταν στο twitter ή μπροστά από μία οθόνη του υπολογιστή διάβαζαν συγκλονισμένοι ότι το πιο διάσημο ζευγάρι της λατινικής Αμερικής, η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony χώριζαν μετά από επτά χρόνια γάμου.

Και ενώ υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν ακραία φυσιολογικό δεδομένου ότι o Marc Anthony είναι ένα τέρας που ένας θεός ξέρει τι του έβρισκε η J.Lo, στην παρούσα περίπτωση το σοκ ήταν μεγάλο γιατί κανένα άλλο ζευγάρι δεν είχε διαμηνύσει τον έρωτα του τόσο πολύ, ώστε εν τέλει και οι πλέον δύσπιστοι να πειστούν ότι ο γάμος αυτός θα στέριωνε.

Φρούδες ελπίδες αποδείχτηκαν όλα δεδομένου ότι η Jennifer παράτησε το Marc. Και επειδή όλοι απόρησαν πως αυτή η πυρηνική λατινική οικογένεια διαλύθηκε, πρέπει να πούμε πως ένας ακόμα πιο καυτός Λατίνος μπήκε ανάμεσα τους ή τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες.

Το όνομα αυτού William Levy Gutierrez ή Brad Pitt της Κούβας. Στην Ελλάδα οι γυναίκες ξεφυσάνε καιρό με την παρουσία του στη σαπουνόπερα «Μαρία, Άγγελε μου», τη γνωστή τελενοβέλα από το Μεξικό.

Ο William που συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους κοιλιακούς στο τελευταίο video της Jennifer τρέλανε τη Λατίνα pop star που προφανώς βρήκε ακόμα άλλον ένα λόγο για να αφήσει το σύζυγο της για το καυτό αγόρι, το οποίο μπορεί να κολάσει μέχρι και καλόγρια.

Μπορεί με το Brad Pitt να μη μοιάζει όπως πολλοί λένε, αλλά σίγουρα η δημοσιότητα που θα πάρει το όνομα του θα είναι αρκετή για να αφήσει την καριέρα στη Λάμψη του Μεξικό και της Κούβας και κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο Hollywood. Και αν τελικά είναι το αγόρι της Jennifer Lopez, έχουμε να πούμε πως ταιριάζουν πολύ περισσότερο απ'ότι με το Marc Antony σίγουρα.