«Έπεσε»; Δε φταις εσύ! 7 λόγοι που έχασε τη... στύση του!

«Έπεσε»; Δε φταις εσύ! 7 λόγοι που έχασε τη... στύση του!

Τι πρέπει να σκεφτείς αν τον δεις... ''πεσμένο'';

Δεν έχεις λόγο να το παίρνεις προσωπικά, ούτε να πιστέψεις ότι η πεσμένη απόδοσή του θα έχει διάρκεια. Αρκετές φορές τα αίτια δεν σχετίζονται με την επιθυμία του να σε κάνει δική του... αλλά με άλλους παράγονες πιο απλούς στην επίλυση.

Έχει άγχος. Η σιωπηλή πίεση να αποκτήσει δυνατή στύση, να μείνει σε αυτή την κατάσταση και να ικανοποιήσει την παρτενέρ του είναι προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί και πίστεψέ μας δεν είναι και η ευκολότερη αποστολή! Όταν ένας άντρας σκεφτεί πολύ όσα πρέπει να κάνει τότε πιθανόν να μην καταφέρει να ανταπεξέλθει. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπενθύμισέ του απλά ότι είναι υπέροχος εραστής.

Είναι μεθυσμένος. Η κατανάλωση αλκοόλ επιδρά στις αρτηρίες του, που σημαίνει ότι το πέος του δεν θα έχει την ίδια στύση όπως συνήθως. Πολύ πιθανό να τον εμποδίσει ακόμα και να φτάσει στην κορύφωση. Καθαρά σωματικός λόγος που δεν θα πρέπει να το μετρήσεις στα αρνητικά της σεξουαλικής σας ζωής.

Έχει περιττά κιλά. Τα παραπανίσια κιλά δημιουργούν προβλήματα στο κυκλοφορικό του και καταστρέφει τις αρτηρίες. Που σημαίνει πως το αίμα του δυσκολεύεται να φτάσει στο μόριο του και άρα να αποκτήσει στύση. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάρε πρωτοβουλία και πες του να ξεκινήσει δίαιτα.

Ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας. Καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, σκλήρυνση κατά πλάκας. Αυτές οι παθήσεις ανάμεσα σε άλλες μπορούν να μπλοκάρουν τη σεξουαλική του διάθεση. Υπάρχουν οι ανάλογες φαρμακευτικές αγωγές που θα βοηθήσουν την κατάστασή του, αλλά πάνω από όλα ο φίλος σου θα πρέπει να είναι ανοιχτός να σου αποκαλύψει πόσο η υγεία του επηρεάζει τη λίμπιντό του.

Είναι καπνιστής. Το κάπνισμα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην λειτουργία των αρτηριών. Χρειάζεται αίμα για τη στύση του και το κάπνισμα εμποδίζει αυτή τη διαδικασία. Αν τα προβλήματα στύσης επιμένουν πρέπει να κόψει ή να το μειώσει σημαντικά.

Έχει χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη μειώνεται όσο ο άντρας μεγαλώνει, προκαλώντας μειωμένη τριχοφυΐα και προβλήματα κάποιες φορές στη στύση του. Ευτυχώς αυτό το πρόβλημα μπορεί να βελτιωθεί με συμπληρώματα που μπορεί να του δώσει ο γιατρός του.

Είναι στριμωγμένος οικονομικά. Απλήρωτοι λογαριασμοί, τηλέφωνα από τράπεζες και ένα πιεστικό εργασιακό περιβάλλον είναι παράγοντες που δεν τον βοηθούν να είναι έντονος σεξουαλικά. Ακόμα και αν ο καλός σας εντοπίζει αυτό το πρόβλημα θέλει αρκετό χρόνο για να διώξει από μέσα του αυτές τις σκέψεις του και να δει ξανά τη λίμπιντό του να εκτοξεύεται. Πρέπει να μείνετε στο πλευρό του και να συζητάτε μαζί του ότι τον απασχολει.

Διαβάστε ακόμη:

Κράτησέ τον για πάντα: 11 πράγματα που εξάπτουν την ερωτική του διάθεση ΚΑΘΕ φορά

Bαρέθηκες την ερωτική ρουτίνα; 7 τύποι σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις