5 πράγματα που κανένας άντρας δε θα σου πει για το σεξ (αλλά πρέπει να γνωρίζεις)

5 πράγματα που κανένας άντρας δε θα σου πει για το σεξ (αλλά πρέπει να γνωρίζεις)

Αφού τα αγόρια δεν μιλάνε πολύ, θα σε βοηθήσουμε εμείς

Το ξέρεις αλλά λέμε να στο πούμε ακόμα μία φορά: Οι άντρες δεν μιλάνε πολύ, γιατί πολύ απλά αυτό είναι καθαρά δικό μας προνόμιο. Οπότε, αφού εμείς οι γυναίκες, το έχουμε περισσότερο με το... λέγειν, οι άντρες το έχουν περισσότερο με το πράττειν, και πάλι καλά να λέμε. Το πρόβλημα βέβαια είναι, ότι με την επικοινωνία και την έκφραση φυσικά των επιθυμιών, ο σύντροφος, ο φίλος ή ο παρτενέρ anyway, είναι σε θέση να αντιληφθεί τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουμε. Και τι γίνεται όμως όταν ο καλός σου είναι στρείδι και δεν του παίρνεις κουβέντα; Πώς θα καταλάβεις εσύ φίλη μου τι είναι αυτό που θέλει, για παράδειγμα στο σεξ, αν εκείνος δε σε κατατοπίσει; Κοίταξε να δεις, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του κάθε άντρα, αλλά μπορούμε να έχουμε μία συνολική άποψη, έπειτα φυσικά από έρευνα και αναζήτηση, για τα βασικά πράγματα που θέλει ένας άντρας στο σεξ, δεν στα λέει, αλλά εσύ οφείλεις να τα ξέρεις. Ναι είνα λίγο περίεργο αλλά τι να κάνουμε;

1. Είναι ανασφαλείς: Όπως ακριβώς εσύ νιώθεις άσχημα για το σώμα σου, έτσι ακριβώς νιώθει κι εκείνος. Ναι καλά το κατάλαβες: Η ανασφάλεια δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών αλλά και των αντρών. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σχολιάσεις την κοιλίτσα του ή τις τρίχες στην πλάτη του ακόμα κι αν το κάνεις χαριτωμένα και από... αγάπη. Μπορεί δηλαδή εσύ να το εκλάβεις έτσι, αλλά εκείνος ο καημένος θα αλλάξει 10 χρώματα και σίγουρα θα αγχωθεί και θα νιώσει άσχημα. Την επόμενη μέρα, αν φυσικά σε γουστάρει πολύ, πολύ πιθανό να γραφτεί γυμναστήριο ή ακόμα και να κλείσει λέιζερ για ολική αποτρίχωση. Μετά βεβαια θα ξαπλώσει και θα του περάσει.

2. Πρόσεχε κάποια συγκεκριμένα μέρη του σώματός του: H αλήθεια είναι ότι οι αντρικές θηλές υπάρχουν για κάποιο λόγο παρόλο που γενικά έχουμε συνηθίσει να τους δίνουμε λιγότερη σημασία σε σχέση με τις γυναικείες. Προσοχή όμως: Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι, και φυσικά δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Tι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί ο πρώην σου να τρελαινόταν να του πειράζεις τις θηλές ή να τους κάνεις οτιδήποτε άλλο, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο νυν να το σιχαίνεται, να αντιδράσει σπασμωδικά και να βρεθείς στην άλλη άκρη του δωματίου! Γι' αυτό λοιπόν, πλησίασε αργά και δειλά και αν πάρεις το ok συνέχισε πιο εντυπωσιακά!

3. Kαι κάτι που δεν περίμενες: Εδώ και πολλά χρόνια, επικρατεί η άποψη ότι οι άντρες δεν αγαπούν τις αγκαλιές και ότι αμέσως μετά το σεξ θέλουν να πέφτουν για ύπνο. Κι όμως, μία νέα έρευνα αποδεικνύει ότι οι άντρες θέλουν την αγκαλιά όσο κι εσύ, απλά φοβούνται ότι ίσως φανούν πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι στα μάτια σου. Και όλοι ξέρουμε το θέμα που έχουν οι άντρες με τον ανδρισμό τους και με το κατά πόσο φαίνονται αρσενικοί ή όχι.

4. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για την πίσω πόρτα: Ναι κι όμως συμβαίνουν κι αυτά. Μπορεί σε ένα μεγάλο ποσοστό αντρών να αρέσει, και να προσπαθήσουν από την πρώτη στιγμή της σχέσης σας να... παραβιάσουν και τις λοιπές υποδοχές σου, αλλά είναι και πολλοί εκείνοι που δε δίνουν καμία απολύτως σημασία και μάλιστα δε θα μπουν καν στη διαδικασία να το προσπαθήσουν. Όχι ότι αν τους το ζητήσεις θα πουν όχι, αλλά λέμε τώρα.

5. Δεν είμαστε πια και τόσο διαφορετικοί: Μπορεί να έχεις ακούσει το κλασικό, ότι οι άντρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητας και όχι για το σεξ. Όταν λοιπόν το θέμα έρχεται στο κρεβάτι εκεί είμαστε ακριβώς ίδιοι, που επιδιώκουμε ένα και μόνο πράγμα: Να φτάσουμε σε οργασμό.