Οι «προικισμένοι» του Hollywood

Οι «προικισμένοι» του Hollywood

Φήμες, φήμες κι άλλες φήμες για τους star του Hollywood.

Το Hollywood μπορεί να ξέρει να κρύβει καλά τα μυστικά του όταν όμως πρόκειται για σεξ, ναρκωτικά και σκάνδαλα φροντίζει να βγουν όλα στη φόρα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που απασχολεί είναι το σεξ και, συγκεκριμένα, το μέγεθος των ανδρικών μορίων όλων εκείνων των celebrities που έχουν αφήσει ιστορία με το ταλέντο τους και απ' ότι φαίνεται και με τα «πλούσια» προσόντα τους.

Διαβάστε τη σχετική φημολογία γύρω από την «προίκα» τους και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

  • Το μόριο του Don Johnson λέγεται πως είναι χοντρό σαν ένα κουτάκι μπίρας.
  • Όταν ο Sean Connery ήταν νέος εργαζόταν σε σχολές ζωγραφικής ποζάροντας σα γυμνό μοντέλο. Λέγεται πως έκανε τους καλλιτέχνες να τα χάνουν τόσο πολύ στη γυμνή του θέα που τους έπεφταν τα μολύβια»
  • Η αδελφή του Warren Beatty, πρώην της Madonna και του μισού Hollywood, είχε πει κάποτε πως θα ήθελε πολύ να συμπρωταγωνιστήσει σε μία ταινία όπου ο αδελφός της θα έπαιζε γυμνός για να δει επιτέλους για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η φασαρία γύρω από τον Beatty.
  • Η σύζυγος του Frank Sinatra, η διάσημη ηθοποιός Ava Gardner, είπε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το γιατί είναι μαζί του πως μπορεί να ζυγίζει 54 κιλά αλλά από αυτά τα 50 είναι μόνο το πέος του.
  • Ο Errol Flynn λέγεται πως στα πάρτι του Hollywood έπαιζε το αγαπημένο του κομμάτι «You Are My Sunshine» στο πιάνο, χρησιμοποιώντας όχι τα χέρια του αλλά μόνο το πέος του.
  • Το μόριο του Charlie Chaplin's, σύμφωνα με τις φήμες, ήταν τόσο μεγάλο που είχε και τίτλο: «το όγδοο θαύμα του κόσμου».
  • Ο Clark Gable αποκαλούνταν ο Βασιλιάς του Hollywood, αλλά μία συμπρωταγωνίστριά του είχε αποκαλύψει πως με τόσο μικρά προσόντα πιο πολύ με Βασίλισσα του Hollywood θα έμοιαζε.