Δείτε την πιο άρρωστη «φωτογραφία» που κυκλοφόρησε ποτέ

Γωγώ Φούντα
Δείτε την πιο άρρωστη «φωτογραφία» που κυκλοφόρησε ποτέ

Δυστυχώς αληθινό και πολύ μακριά από το... πνεύμα των Χριστουγέννων!

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος τον τελευταίο καιρό, δεν είναι και πολύ στα καλά του, χωρίς απαραίτητα να ευθύνεται γι' αυτό ο καθένας ξεχωριστά! Είναι επίσης γνωστό, ότι η ανθρώπινη γαιδουριά αγγίζει καμιά φορά, απίστευτα επίπεδα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, μην πούμε και τίποτα χειρότερο!

Τουρίστρια λοιπόν στη Νέα Υόρκη, καταφτάνει στην περίφημη γέφυρα του Brooklyn και φυσικά αρχίζει να τραβάει φωτογραφίες, και καλά έκανε δηλαδή γιατί όλοι μας θα κάναμε κάτι αντίστοιχο! Το θέμα λοιπόν, δεν είναι ότι η εν λόγω κυρία αυτοφωτογραφιζόταν με φόντο τη γέφυρα, αλλά ότι ακριβώς πίσω της, εκτυλισσόταν ένα ανθρώπινο, με όλη τη σημασία της λέξης, δράμα!

article-2518095-19D8FBD300000578-355 634x622

Ένας νεαρός άντρας λοιπόν, απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ 2 αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν. Όπως αντιλαμβάνεστε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η... τρελή κυρία σίγουρα είχε αντιληφθεί τι γινόταν μιας και στην περιοχή είχαν σπεύσει μέχρι και ελικόπτερα της αστυνομίας, κάτι που φυσικά δεν την πτόησε στο ελάχιστο να τραβήξει το... τέλειο selfie!

Και μη χειρότερα!

Διαβάστε επίσης:

Η σπάνια ασθένεια μίας γυναίκας που την κάνει να φαίνεται έγκυος

Ποιος είπε ότι στις κηδείες κλαίνε; Δείτε το πιο κουλό και... σουρεάλ έθιμο του κόσμου

Έρευνα για σαμπάνιες ξεκαθαρίζει! Η τιμή δεν κάνει τη διαφορά