So far... so food και η χαρά μου είναι απερίγραπτη!

MamaTsita
So far... so food και η χαρά μου είναι απερίγραπτη!

Να 'μαι, λοιπόν, κι εγώ εδώ. Αυτός θα είναι ο δικός μου χώρος, ο δικός μου τρόπος για να επικοινωνώ μαζί σου και να σου δείχνω μυστικά της κουζίνας και της μαγειρικής μου. Του διάλεξα τον τίτλο so far...so food. Μου ταιριάζει απόλυτα!


Από πολύ μικρή τα πάντα γύρω μου είχαν να κάνουν με το φαγητό. Μεγάλωσα στην κουζίνα του μαγαζιού των γονιών μου κι από μικρή έκοβα τυράκια και ζαμπόν κι ετοίμαζα πιάτα για ποικιλίες.


Όταν ήρθε η ώρα μου για βόλτες και διασκέδαση, τα ποτά και τα ξενύχτια δεν ήταν το φόρτε μου. Το καλύτερο μου; Δείπνο σε εστιατόριο με όμορφα σερβίτσια και καλό φαγητό.

1 52942

Όταν άνοιξα το δικό μου σπίτι; Το καλύτερο μου; Να χτυπάει το τηλέφωνο κι από την άλλη γραμμή να ακούω «σε μια ώρα θα είμαστε εκεί».


Κατσαρόλες, κουτάλες κι ένας όμορφος χαμός στην κουζίνα μου, κατέληγε σε ώρες ατέλειωτης συζήτησης στην τραπεζαρία με τα φιλαράκια μου πάνω από άδεια πιάτα και γεμάτες κοιλιές.


Κι η ιστορία επαναλαμβάνεται και τώρα. Τώρα που είμαι πια μαμά!!!

3 59c01

Οι κατσαρόλες κι οι κουτάλες μου κι ο όμορφος χαμός στην κουζίνα μου για τα παιδιά μου, για τα παιδιά των φίλων μου, για τους φίλους των παιδιών μου. Κι από σήμερα... και για εσένα.


Τα μαγειρέματα μου, οι σκέψεις μου, οι δικές μου καθημερινές στιγμές so far...so food!!!


Με αγάπη,
Mamatsita.

Υ.Γ. Κι αν θέλεις κάτι να με ρωτήσεις, ή αν θέλεις κάτι να μου πεις στείλε μου μήνυμα στη σελίδα μου στο facebook ή ακολούθησε με στο instagram, ή κάνε μου ένα tweet στο twitter μου!