Σπάνιες φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά, 40 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά, 40 χρόνια πριν

O αιώνιος έφηβος.

Ο Κώστας Βουτσάς, που και φέτος πρωταγωνιστεί στο θέατρο ΗΒΗ στην παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου ο πάππους έχει πίεση, στις αρχές του ’70 ήταν ήδηένας απο τους μεγαλύτερους και εμπορικότερους σταρ του ελληνικού σινεμά .

Περίπου 40 χρόνια πρν φωτογραφίζεται για το περιοδικό Φανταζιο και δηλώνει ότι θέλει να είναι κομψός σαν τον Τζέιμς Μποντ και γι’ αυτό στο υπόγειο του σπιτιού του έχει εγκαταστήσει γυμναστήριο. Είναι η εποχή που είναι παντρεμένος με την Έρικα Μπρόγιερ και έχει μια κόρη. Από τη συνέντευξή του στο περιοδικό της εποχής μαθαίνουμε ότι θαυμάζει τη Μαρινέλλα, τη Μοσχολιού, το Μπιθικώτση και το Ζαμπέτα, αλλά του αρέσει επίσης και το νέο κύμα, η τζαζ και τα σπιρίτσουαλς. Είναι μανιακός συλλέκτης δίσκων. Τρελαίνεται για τα ταξίδια αλλά οι υποχρεώσεις στον κινηματογράφο και στο θέατρο δεν του δίνουν την πολυτέλεια να ταξιδεύει όσο συχνά θα ήθελε.

Σήμερα παρά τα 81 χρόνια του, παραμένει ένας άνθρωπος με νεά ψυχή και με πολύ ενέργεια θυμίζοντάς μας με την παρουσία του, ότι το γέλιο βγήκε από τον παράδεισο.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ!