The Stand: Το πρώτο τρέιλερ του post-apocalyptic θρίλερ του Stephen King

Νατάσσα Σχοινά
The Stand: Το πρώτο τρέιλερ του post-apocalyptic θρίλερ του Stephen King

Η υπόθεση πραγματεύεται μία πανδημία που έπληξε τον πλανήτη και το timing είναι ό,τι χρειαζόταν η παραγωγή.

Οι λάτρεις του τρόμου σίγουρα εκτιμούν τη συμβολή του Stephen King στο είδος. Σαφώς και δεν ονομάζεται καθόλου τυχαία «master» σε αυτό και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι και μη-fans του αναγνωρίζουν την ποιότητα κάθε βιβλίου που γράφει. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο συγγραφέα, από την άποψη ότι οι ιστορίες του συνήθως δεν καταλήγουν όπως φαίνονται και όπως νομίζεις ότι «στρώνει» το έδαφος για να προχωρήσουν, όμως, το βάθος και τα twists που θα σε βρουν στην πορεία αποτελούν πραγματικότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, που ένα έργο του μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Μόλις το 2018-2019 παρακολουθήσαμε στο Hulu τον καταπληκτικό Bill Skarsgård να υποδύεται το The Kid στο Castle Rock και η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από σκοτεινή και επιβλητική.

Στις 17 Δεκεμβρίου του 2020, το τηλεοπτικό κοινό θα απολαύσει άλλο ένα δημιούργημα του συγγραφέα στη μικρή οθόνη και σε μορφή mini series, το The Stand, όπου εκείνος θα είναι executive producer και ο Josh Boone -New Mutants- θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η υπόθεση θέλει το 99,4% του πλανήτη να έχει αφανιστεί από μία πανδημία και το timing που διάλεξε η παραγωγή για να κυκλοφορήσει τη σειρά είναι μάλλον ό,τι πρέπει για να εκτοξευθούν τα νούμερα στα ύψη.

Στο cast των ηθοποιών θα δεις, μεταξύ άλλων: Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård, James Marsden και Amber Heard.

Δες το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, στη συνέχεια.