Καλύτερα Γίνεται 2022: Γιατί ένα ημερολόγιο coaching είναι το πιο πολύτιμο δώρο για τον εαυτό σου

Καλύτερα Γίνεται 2022: Γιατί ένα ημερολόγιο coaching είναι το πιο πολύτιμο δώρο για τον εαυτό σου

Αν μαζί με το 2022, λοιπόν, θέλεις να καλωσορίσεις την καλύτερη δυνατή εκδοχή σου, τότε ξέρεις ποιο είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο, που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου.

Μένει ένας περίπου μήνας μέχρι να αφήσουμε πίσω μας το 2021 και όπως είναι επόμενο, εσύ έχεις ήδη αρχίσει να προετοιμάζεσαι για τον ερχομό του νέου έτους. Αυτό σημαίνει πως έχεις μπει στη διαδικασία να αποφασίσεις τι θα αφήσεις και τι θα κρατήσεις από τη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, ενώ συγχρόνως προσπαθείς να κατασταλάξεις με τα resolutions του 2022, ώστε να μην σε βρει ο Ιανουάριος απροετοίμαστη. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως η λίστα με τα resolutions σου είναι αυτή που μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, θα σε έχει οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή εκδοχή σου.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, και τις προηγούμενες χρονιές είχες ετοιμάσει έγκαιρα τη λίστα με τους στόχους του νέου έτους, αλλά δεν κατάφερες να μείνεις πιστή σε αυτούς. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μην πέσεις στην ίδια «παγίδα» το 2022 και να καταφέρεις να εκπληρώσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου; Ομολογουμένως δεν είμαι η κατάλληλη για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση όμως, ξέρω ποιο είναι το πρόσωπο που θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε πείσει πως… καλύτερα γίνεται το 2022! Ο λόγος, φυσικά, για τη Δρ Νάνσυ Μαλλέρου, την κορυφαία coach και περιζήτητη ομιλήτρια, η οποία έχει ως αυτοσκοπό να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντική και ικανή είσαι.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μετατρέψεις το 2022 σε ένα ουσιαστικό, πνευματικό «ταξίδι» και που θα σε φέρει πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι να γίνεις, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι τις κατευθύνσεις της Δρ. Μαλλέρου, μέσα από το πρωτότυπο ημερολόγιο coaching, «Καλύτερα Γίνεται 2022», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πεδίο.

Μαθαίνοντας να βλέπεις τον κόσμο μέσα από το… αεροπλάνο της σκέψη σου

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί τι πήγε λάθος τις προηγούμενες χρονιές και δεν κατάφερες να εκπληρώσεις όλα τα resolutions που είχες θέσει; Είμαι σίγουρη πως ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, η αναβλητικότητα, η έλλειψη κινήτρου και ο φόβος μίας πιθανής αποτυχίας, ήταν κάποιοι από τους λόγους που τελικά σε κράτησαν πίσω. Και αυτό ακριβώς είναι που θέλει να σε βοηθήσει να αλλάξεις η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου. Βλέπεις, θέλει να σε παρακινήσει να δεις τον κόσμο μέσα από μία καινούργια προοπτική, η οποία θα σε βοηθήσει να δεις αλλιώς τη ζωή, τις ευκαιρίες που προκύπτουν στον δρόμο σου, καθώς και τα προβλήματα ή τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις.

Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, «θέλω να δούμε τον κόσμο από ψηλά, όπως τόσο όμορφα τον τραγουδάει ο θρυλικός Κώστας Χατζής σε ένα από τα αγαπημένα µου τραγούδια, το “Απ’ το αεροπλάνο”, σε στίχους της Σώτιας Τσώτου». Διότι κάπως έτσι έχει μάθει και εκείνη να αντιμετωπίζει τα πράγματα, αντικρίζοντάς τα από ψηλά, μέσα από το… αεροπλάνο της σκέψης της. Για αυτό κάθε φορά είχε τη δυνατότητα να σκέφτεται κάτι διαφορετικό, να νιώθει κάτι διαφορετικό, να βρίσκει εναλλακτικές και να αντιμετωπίζει µε έναν διαφορετικό τρόπο κάθε δυσκολία.

kalitera2

Γιατί ένα ημερολόγιο coaching είναι το πολύτιμο δώρο που χρειάζεσαι για το 2022

Έχοντας καταφέρει, λοιπόν, να κατακτήσει μία νέα, διευρυμένη προοπτική για τη ζωή και τον κόσμο, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σε προσκαλεί να την ανακαλύψεις και εσύ, πραγματοποιώντας μαζί της ένα πνευματικό «ταξίδι» με όχημα το νέο ημερολόγιο coaching «Καλύτερα Γίνεται 2022», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πεδίο σε δύο διαφορετικά εξώφυλλα. Πρόκειται για ένα πρακτικό, inspiring ημερολόγιο coaching, το οποίο σου παρουσιάζει μία ελαστικότερη εκδοχή του κόσμου, εκεί όπου το φάσμα του φυσιολογικού είναι ευρύ και ευτυχώς, µας χωράει όλους.

Κάθε μήνας έχει ένα δικό του εισαγωγικό σημείωμα, το οποίο σε καλωσορίζει σε μία νέα διαδρομή και σε προκαλεί ανεξάρτητα από την εποχή ή την περίοδο, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι στην αρχή κάτι μεγάλου ή στο τέλος κάτι όμορφου, να μπορέσεις να κατανοήσεις την πραγματικότητα µε έναν διαφορετικό τρόπο ή ρυθμό, ώστε να σου γίνει βίωμα η γνώση και η αίσθηση ότι… καλύτερα γίνεται, αρκεί να το θέλεις πραγματικά! Χάρη στο ημερολόγιο coaching της Δρ. Μαλλέρου θα γιορτάσεις την Ημέρα την Εξωτικών Κοκτέιλ, θα αναρωτηθείς τι θα κάνεις σήμερα που θα σε κάνει ευτυχισμένη αύριο και θα μάθεις πώς μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι απλώς να μείνεις ακίνητη.

kalitera3

Αν μαζί με το 2022, λοιπόν, θέλεις να καλωσορίσεις την καλύτερη δυνατή εκδοχή σου, τότε ξέρεις ποιο είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο, που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου. Το ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται 2022» της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πεδίο, θα γίνει το πρώτο βήμα για ένα συναρπαστικό, πνευματικό «ταξίδι», το οποίο θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι.