Βest sellers για το καλοκαίρι

Βest sellers για το καλοκαίρι

Μη καρφωνόμαστε! Διαβάζουμε και τους 12 μήνες και όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά δε βαριέστε, τώρα με τις άδειες, όσοι μπορούν να πάνε ακόμα διακοπές, ψάχνουν και για κανά ευπώλητο βιβλίο. Σύμφωνα με τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης λοιπόν τα βιβλία που αρέσουν είναι:

1. «Το τελευταίο τσιγάρο» της συγγραφέως με το άγγιγμα του Μίδα, πια Λένας Μαντά, που οι γυναίκες αναγνώστριες λατρεύουν (Εκδόσεις: Ψυχογιός).

2. «Το Στρατηγικό Βάθος-η διεθνής θέση της Τουρκίας» του Αχμέτ Νταβούτογλου, για το οποίο δε ξέρω τι άλλο να σας πω μιας και δεν το έχω διαβάσει αλλά ούτε και ενημερωθεί (Εκδόσεις: Ποιότητα).

3. «Λευκή Ορχιδέα» απ'την ευαίσθητη Καίτη Οικονόμου, (Εκδόσεις: Ψυχογιός).

4. «Συνδεδεμένοι» του Νικόλα Χρηστάκη. Ένα βιβλίο πολύ επίκαιρο, ιδιαίτερα σημερινό. (Εκδόσεις: Κάτοπτρο).

5. «Ο Φρόιντ στο Μανχάταν» του Luc Bossi, που μετά τον Μαρξ στο Μανχάταν διακρίνεται και αυτός στο σύγχρονο κόσμο μας. (Εκδόσεις: Καλέντης).

6. «Αργυρώ, Κάθε μέρα Ελληνικά». Οδηγος μαγειρικής απ την δαιμόνια Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, (Εκδόσεις: Λυμπέρη).

7. Η Σύντομη δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ της Stephenie Meyer, για ξένιαστες ηλιοθεραπείες με μια αξιοπρεπή έκδοση στο χέρι. (Εκδόσεις: Πλατύπους).

8. «Βαλίτσες και φύγαμε», του Γιάννη Μάναλη και του αγαπημένου Χάρη Παπαδόπουλου, που παρότι δεν είναι καινούργια έκδοση, κάθε καλοκαίρι σκίζει. (Εκδόσεις: Λιβάνη).

9. «Γιατί το Βυζάντιο», της Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. (Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα).

10. «Logicomix» του Απόστολου Δοξιάδη, (Εκδόσεις: Ίκαρος).