TBEX Europe 2014: 'Ενα μαγικό ταξίδι γεύσεων και εμπειριών που δεν πρέπει χάσετε !

Βιβή Αγγελάκη
TBEX Europe 2014: 'Ενα μαγικό ταξίδι γεύσεων και εμπειριών που δεν πρέπει χάσετε !

Ένα μοναδικό street event στην οδό Πανδρόσου!

Ένα φανταστικό street event πραγματοποιείται σε συνεργασία της Pandrossou Street Market με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, στο πλαίσιο του συνεδρίου TBEX Athens 2014 που έρχεται στην Αθήνα στις 23-25 Οκτωβρίου. Στη διεθνή αυτή συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες σύνεδροι από περίπου 50 χώρες!

Έτσι, την τελευταία μέρα του συνεδρίου στις 25 Οκτωβρίου 2014 στην οδό Πανδρόσου (από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης) στο Μοναστηράκι από τις 19:00 έως και 21:00 θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα street event, όπου οι επαγγελματίες της ένωσης σε δημιουργική συνεργασία με δημοτικούς και πολιτιστικούς φορείς θα προτείνουν στους σύνεδρους μια γευστική, καλλιτεχνική και διαδραστική περιπλάνηση.

Μέσα από τα υπαίθρια εργαστήρια (workshops), τη γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων, τη συμμετοχή σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι, την παρακολούθηση μουσικών και χορευτικών δρώμενων ο επισκέπτης της πόλης θα βιώσει την Αθηναϊκή φιλοξενία και τη σύγχρονη τουριστική εμπειρία. Οι καταστηματάρχες και οι τοπικοί φορείς θα δώσουν στους σύνεδρους τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν μια εναλλακτική και αυθεντική πλευρά της ταξιδιωτικής καθημερινότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Τη διοργάνωση και φιλοξενία έχουν αναλάβει o δήμος Αθηναίων, το THIS IS ATHENS, και το Athens Conventions and Visitors Bureau.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μουσικό Σύνολο του ΟΠΑΝΔΑ και ο ραδιοσταθμός En Lefko 87.7

Το Pandrossou Street Market Event διεξάγεται με την ευγενική χορηγία των: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, INTERAMERICAN, HERMION RESTAURANT, ICESCREAM, ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ, ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ, Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ, MELIARTOS

H 2 gens Specialists έχει αναλάβει τον συντονισμό της διοργάνωσης του Pandrossou Street Market Event.