Τελευταία παράσταση για Μικρούτσικο και Θηβαίο το Σάββατο

Τελευταία παράσταση για Μικρούτσικο και Θηβαίο το Σάββατο

Για μια τελευταία βραδιά ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος θα δώσουν μια μοναδική παράσταση στο «Σταυρό του Νότου», κλείνοντας έτσι τον κύκλο των εμφανίσεων τους.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος επέστρεψαν στον Σταυρό του Νότου για δύο Παρασκευοσάββατα: 6-7/5 & 13-14/5 που «ξεχείλισαν» από κόσμο. Τώρα παίρνουν παράταση για άλλο ένα Σάββατο στις 21 Μαΐου, κλείνοντας έτσι μια θριαμβευτική περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο 130 συναυλιών στην διάρκεια ενός χρόνου. Συναυλίες με τεράστια προσέλευση κόσμου, κυρίως από τη νέα γενιά, που στα πρόσωπα των δυο καλλιτεχνών τίμησε το έντεχνο νεοελληνικό τραγούδι, αποδεικνύοντας έτσι ότι ειδικά σε περιόδους μεγάλης κρίσης το ήθος και η εμμονή στη νεοελληνική κουλτούρα, επιβραβεύονται αλλά και εμψυχώνουν.

Το πρόγραμμα αυτής της μοναδικής παράστασης αποτελείται από τραγούδια της τραγουδοποιίας του Μικρούτσικου, αυτής του Θηβαίου, την κοινή τους δουλειά, εκτενή αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, καθώς και τραγούδια άλλων συνθετών αγαπητά σε όλους μας.

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975