Η Marianne Faithfull στις 10 Ιουνίου στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Η Marianne Faithfull στις 10 Ιουνίου στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Η υπέροχη Marianne της rock επιστρέφει, με νέο άλμπουμ, και παγκόσμια περιοδεία στις 10 Ιουνίου στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου.

Η ζωή της υπήρξε η επιτομή του rock. Είχε απ' όλα. Ομορφιά, λάμψη, περιπέτεια, έρωτα, καταχρήσεις, μικρές καταστροφές, μεγάλες περιόδους θλίψης, απόπειρες αυτοκτονίας, συχνές βουτιές στο σκοτάδι αλλά και φωτεινές στιγμές δημιουργίας.

Πάντα μέσα από τη μουσική και την Τέχνη, η Marianne Faithfull, το παράξενο και ταυτόχρονα εξωπραγματικά όμορφο κορίτσι του Μικ Τζάγκερ, που γρήγορα εξελίχθηκε σε αυτόφωτη δημιουργό, πέρασε δύσκολα και μετά, σαν το φοίνικα που ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, ξανασηκώθηκε στα πόδια της και διεκδίκησε τη χαρά της ζωής.

Για να φτάσει σήμερα να θεωρείται ανάμεσα στους λίγους της rock που κατάφεραν να επανεφεύρουν τον εαυτό τους με τόσο ουσιαστικό τρόπο, έχοντας πριν βιώσει όλα τα πάθη της ανθρώπινης ζωής.

Το παρόν για τη Marianne φαίνεται να είναι πιο δραστήριο από ποτέ: το 2011, ανάμεσα σε άλλα, περιοδεύει ανά τον κόσμο, κάνοντας άλλωστε στάση στην Ελλάδα για δύο συναυλίες η μία εκ των οποίων θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Ρόδο.
Λόγω του ήδη μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου, ως τόπος διεξαγωγής επιλέχθηκε το Αρχαίο Στάδιο Ρόδου, το οποίο, έπειτα από αρκετά χρόνια φιλοξενεί και πάλι στους χώρους του μουσική εκδήλωση.

Την συναυλία θα ανοίξει o Lolek, ένας από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της νέας ελληνικής σκηνής. Στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου, θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο του album «Αχινός» που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και από το ντεμπούτο του «Alone», προετοιμάζοντας δυναμικά την πολυαναμενόμενη συναυλία της σπουδαίας rock persona.

Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου, Ρόδος