Athina’s Street Summer: Όλη η πλατεία Κοτζιά μια παραλία

Athina’s Street Summer: Όλη η πλατεία Κοτζιά μια παραλία

Η πλατεία Κοτζιά μεταμορφώνεται σε μια παραλία με πολιτιστικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, από τις 25 μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Απατώντας στην κρίση και στην ερημοποίηση του κέντρου η Εταιρία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑ), ο ΟΝΑ, ο ΠΟΔΑ, η Τεχνόπολις, τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, η Van Dog Events, η ομάδα Helix, η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ, η Athens Voice, το Best Radio, ο EnLefko, το Bacaro, αλλά και σύλλογοι πολιτών του κέντρου της Αθήνας ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμβάλουν τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού των κατοίκων, μετατρέποντας την πλατεία Κοτζιά στην πιο δροσερή... όαση της πόλης.

Περίπου 300 τμ. γκαζόν με ξαπλώστρες και ομπρέλες θα αντικαταστήσουν το γκρίζο τσιμέντο. Εκεί θα πραγματοποιηθεί δωρεάν παρουσίαση τάι τσι για να καταπολεμήσουμε το άγχος της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν capoeira, συναυλίες και dj set που θα εξαφανίσουν τα κορναρίσματα, γεμίζοντας τη πόλη με υπέροχες μουσικές και δίνοντάς της την εικόνα που της αξίζει.

* Το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, το δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων θα υποδεχθεί τη φλόγα των Special Olympics, που φέτος διοργανώνει η Ελλάδα. Λίγες ώρες αργότερα, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στις 26/6 και σε συνεργασία με το 18 Άνω, η πλατεία Κοτζιά θα γεμίσει με τους ήχος του Γιάννη Χαρούλη και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

* Την Κυριακή 26 Ιουνίου την τιμητική τους έχουν οι rock 'n' roll ήχοι, καθώς τη σκηνή θα καταλάβουν οι Dirty Fuse, The Dark Rags, Puta Volcano, Mad Leaf, Potergeist και Bliss.

* Όσο για την Δευτέρα 27 Ιουνίου, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Happy Dog Project, που θα μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές τους.

* Ενώ αυτή η πρωτότυπη ενέργεια, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου, με ένα δροσερό beach party της Athens Voice, με πολύ μουσική και happenings.