Η «μουσικοχιουμοριστική» παράσταση του καλοκαιριού

Η «μουσικοχιουμοριστική» παράσταση του καλοκαιριού

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ζηνοβία Αρβανιτίδη και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ετοιμάζουν βαλίτσες και ταξιδεύουν μαζί με τις μουσικές τους σε όλη την Ελλάδα.

Μία δυνατή συνεργασία, των δύο πλέον καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, του δωρικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του μοναδικού & αστείρευτου Γιάννη Ζουγανέλη, προσφέρει εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία, σκανταλιάρικη διάθεση σε μια παράσταση που τα έχει όλα.

Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προαναφερόμενων καλλιτεχνών τόσο με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα όσο και με τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο έχει ως αποτέλεσμα ωραία τραγούδια, μοναδικές στιγμές μπόλικου χιούμορ και ανατρεπτικού χαβαλέ. Στην παρέα τους συμμετέχει και η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα μιας ανεπανάληπτης συναυλίας σε όλη την Ελλάδα.

Ημερομηνίες:
30/07 Άρδας
06/08 Νεστόριο Καστοριάς
07/08 Σητεία Κρήτης
09/08 Ζάκυνθος
13/08 Ηγουμενίτσα
20/08 Ρόδος
25/08 Άργος
26/08 Βόλος
30/08 Παπάγου – Αττική
03/09 Πάτρα
09/09 Περαχώρα – Κύπρος
16/09 Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.