Τρέχουμε στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10 χλμ WIND του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011

Τρέχουμε στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10 χλμ WIND του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011

Προετοιμασία για όλους με τα online εργαλεία της WIND και Facebook διαγωνισμός με πλούσια δώρα.

Αθήνα, 4 Αυγούστου 2011. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών γίνεται Ένας Αγώνας για Όλους μέσα από τις παράλληλες διοργανώσεις των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. που φέτος παίρνουν την ονομασία WIND. Η νέα ειδική εφαρμογή προπόνησης μέσω κινητού τηλεφώνου που δημιούργησε η WIND αλλά και οι συμβουλές προπόνησης που προσφέρει η εταιρεία μέσα από το site της και τη σελίδα της στο facebook κάνουν τους αγώνες δρόμου προσιτούς σε όλους, είτε είναι έμπειροι δρομείς είτε αρχάριοι που θέλουν να λάβουν μέρος στον πρώτο τους αγώνα.

WIND sportypal – Δωρεάν εφαρμογή προπόνησης για το κινητό

To WIND sportypal είναι ένα πλήρες εργαλείο προπόνησης, που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν όλοι οι κάτοχοι smartphone από το App store ή το Android Market. Είναι ένας personal trainer που παρακολουθεί κάθε είδους προπόνηση καταγράφοντας την ταχύτητα, μετρώντας το χρόνο, παρέχοντας αναλυτικό χάρτη και έγκυρες πληροφορίες για τις θερμίδες καθώς και πολλές επιπλέον δυνατότητες.
Με το πλήρες εργαλείο προπόνησης, WIND sportypal, μπορεί κάποιος να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να διατηρήσει τη φόρμα του ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Νοεμβρίου.

Πληροφορίες για το WIND sportypal είναι διαθέσιμες και από τη σελίδα της WIND στο Facebook, δίνοντας από σήμερα τη δυνατότητα σε όποιον κατεβάσει την εφαρμογή να συμμετέχει σε διαγωνισμό για την κλήρωση Smartphone της επιλογής του, αξίας έως €800. Συνολικά θα κληρωθούν έξι νικητές και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και 12 Σεπτεμβρίου.

Tips για προπόνηση & διατροφή και που μπορεί καθένας μας να γυμναστεί στην πόλη

Το τρέξιμο είναι για όλους, αποτελώντας μία από τις πιο δημοφιλείς, πιο εύκολες και πιο αποτελεσματικές μορφές άσκησης, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Επιπλέον, το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ξεκινήσει κανείς το τρέξιμο. Μέσα από την ειδική ενότητα του www.wind.com.gr για τον Μαραθώνιο παρέχονται προπονητικές συμβουλές, συμβουλές διατροφής, προτεινόμενα μέρη για τρέξιμο και άλλες προτάσεις που κάνουν το τρέξιμο μια δημοφιλή και προσιτή για όλους μορφή άσκησης, ιδανική ιδιαίτερα για την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι συμβουλές θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται συνεχώς όπως και οι προτάσεις για το τρέξιμο στην πόλη.