Κάτι νέο ψήνεται στο πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της πόλης!

Νέλλη Καλαμαρά
Κάτι νέο ψήνεται στο πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της πόλης!

Οι δημιουργοί της περίφημης Madame Fraise μας έχουν συνηθίσει στις γλυκιές εκπλήξεις, όμως τώρα πάνε τα πράγματα ένα βήμα ακόμη παραπέρα εγκαινιάζοντας ένα νέο, νοητό πάντα, bakery corner.  

Όταν το Δεκέμβριο του 2021 οι εξαιρετικοί pastry chefs, Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας, ανακοίνωναν το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας, την τόσο δημοφιλή πλέον Madame Fraise, κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της επιτυχίας του project. Σήμερα τα θεϊκά γλυκά της πιο κομψής φιγούρας της πόλης κατακλύζουν διαρκώς τα timeline -και τα όνειρά- μας, αλλά κάνουν και έξυπνες και σωστά μελετημένες συνέργειες, ώστε να φτάνουν κοντά μας και με εναλλακτικούς τρόπους, όπως η συνεργασία με το I Frati της Κηφισιάς, ώστε να εξυπηρετεί πιο εύκολα και πάντα ως "ghost" παρουσία και τα βόρεια προάστια.

https://www.instagram.com/p/CpmmfNPNVx3

Τώρα λοιπόν οι άνθρωποι της Madame Fraise έχουν και άλλα υπέροχα και άκρως γευστικά νέα να μοιραστούν μαζί μας, αφού από αύριο Σάββατο θα ξεκινήσουν να διαθέτουν και bakery corner! Πιο συγκεκριμένα τώρα πλέον μπορούμε να απολαύσουμε τέσσερα νέα προϊόντα, αλλά ελπίζουμε πως σύντομα θα επεκταθεί η λίστα με τις νέες μας "εμμονές" και θα αποκτήσει και άλλους λαχταριστούς πειρασμούς.

Vanille-brioche.jpg

Το Brioche Vanille θα το λατρέψουν όσοι προτιμούν τις ντελικάτες γεύσεις και τις βελούδινες υφές. Αφράτο brioche γεμισμένο με απαλή κρέμα βανίλιας και τραγανή πραλίνα φουντουκιού που στολίζεται στην επιφάνεια του με ένα λεπτεπίλεπτο craquelin αμυγδάλου.

Cinnamon-roll.jpg

Για τους λάτρεις της κανέλας δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα cinnamon roll με ελκυστικές καμπύλες και μεθυστικά αρώματα. Πλούσιο bun πασπαλισμένο γενναιόδωρα στο εσωτερικό του με κανέλα και καστανή ζάχαρη, το οποίο καλύπτεται στην εξωτερική του επιφάνεια με λαχταριστό icing από τυρί κρέμα.

Chocolate-brownie.jpg

Όσοι είναι πραγματικά ερωτευμένοι με τη σοκολάτα δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο θελκτικό chocolate brownie και τη μαγική του γεύση. Ακαταμάχητος συνδυασμός πλούσιας bitter σοκολάτας με ολόκληρα πεκάν, χειροποίητη πραλίνα πεκάν και κομμάτια σοκολάτας gianduja.

Kouign-Amann.jpg

Το Kouign Amann είναι ότι πρέπει για όσους δηλώνουν φίλοι της καραμέλας. Αέρινη, καραμελωμένη σφολιάτα που κρύβει στο εσωτερικό της γέμιση από toffee καραμέλας – passion fruit, ενώ καλύπτεται στην επιφάνεια από λεπτή στρώση τραγανής καραμέλας.

Bakery.jpg

Για τη νέα αυτή λαχταριστή bakery «σελίδα» της Madame Fraise ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης και ο Γιάννης Κίκιρα μαζί με τη head pastry chef του εργαστηρίου Γεωργία Τσαμπάνη δημιουργούν τα παραπάνω τέσσερα μοναδικά αρτοποιήματα, φτιαγμένα, όπως πάντα, από αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά, που προσφέρουν το πιο ευχάριστο ξεκίνημα της μέρας, συνοδεύουν όμορφα το διάλλειμα για καφέ ή τσάι και αναδεικνύονται σε αγαπημένο φίλο κάθε παρέας, συντροφεύοντας συζητήσεις και καθημερινές στιγμές διασκέδασης. Τα βρίσκουμε απευθείας στο μοντέρνο εργαστήριό στο Παγκράτι, όπου έχουμε τη δυνατότητα να δούμε εν δράσει την περίφημη ομάδα των pastry chefs, αλλά και όπως πάντα μέσω παραγγελίας σε πλατφόρμες διανομής τροφίμων.

Info: Υμηττού 225, Αθήνα, 21 1418 6086