Island: το «νησί» της Αθηναϊκής Ριβιέρας όπου χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού

Νέλλη Καλαμαρά
Island: το «νησί» της Αθηναϊκής Ριβιέρας όπου χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού

Κάθε καλοκαίρι τα βράδια μας έχουν άρωμα από Greek chic διακοπές στο ομορφότερο σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Είναι κοινό μυστικό εδώ και πολλά χρόνια πως δεν μπορεί να κηρυχθεί και επίσημα η έναρξη της θερινής σεζόν, εάν δεν πραγματοποιηθεί το πιο πολυαναμενόμενο opening του καλοκαιριού: αυτό του Island Athens Riviera.

Έτσι και φέτος το αγαπημένο «νησί» του απανταχού jet set και του πιο κομψού αθηναϊκού crowd, εκεί που κατά καιρούς έχουμε συναντήσει από την Meryl Streep και τον Hugh Jackman μέχρι τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα του Μονακό, έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα με μία λαμπερή βραδιά στις 4 Μαΐου και μας περιμένει για να μας χαρίσει μαγικές βραδιές γεμάτες φανταστική μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, εξαιρετικές γεύσεις, κορυφαία κοκτέιλ και φυσικά την ομορφότερη θέα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σμιλευμένο πάνω στο βράχο, με τη θάλασσα να απλώνεται από κάτω του και τον έναστρο αττικό ουρανό να στεφανώνει τα βράδια μας, στο Island το καλοκαίρι έχει γεύση από νησί. Ένα νησί όπου όλα είναι πιθανά και συχνά τα αστέρια στον ουρανό ωχριούν σε λάμψη μπροστά στα πυροτεχνήματα που βάζουν φωτιά στις νύχτες μας. Ο χώρος του εστιατορίου και του club ανανεώθηκαν με μικρές πινελιές, ώστε, όπως κάθε σεζόν, να προσφέρουν το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών στο ορκισμένο κοινό τους, που έρχεται εδώ για να ξεφύγει από κάθε τι συνηθισμένο και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Ο βραβευμένος Executive Chef ολόκληρου του ομίλου Panas, Νίκος Σκλήρας, η κουζίνα του οποίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι προτεινόμενη από το Michelin Guide, συνεχίζει στα διαχρονικά επιτυχημένα μονοπάτια του, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές στους επισκέπτες που παίρνουν θέση στα ρομπούστα τραπέζια του εστιατορίου με την ωραιότερη θέα στην Αττική. Εδώ η μεσογειακή-ελληνική κουζίνα με έμφαση στην κορυφαία πρώτη ύλη και με επιρροές από την Ασία και τον κόσμο δημιουργεί μία κοσμοπολίτικη γευστική εμπειρία για απαιτητικούς ουρανίσκους. Στο νέο μενού φυσικά και πρώτα συναντούμε το διάσημο sushi section του Island, με τα signature rolls να κλέβουν την παράσταση και μαζί και την καρδιά μας. Τα σωστά spicy Avocado & Spicy Shrimps, τα ιδιαίτερα Rock & Roll με το gold tobiko και τα funky Rainbow Salmon βρίσκονται με διαφορά ανάμεσα στην top list της πόλης, ενώ οι ασιατικότροπες επιλογές σε σαλάτες συμπληρώνουν το εξωτικό καρέ.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr