Όπου κι αν είσαι, κάνε "κλικ" στην Χειροτέχνικα!

Όπου κι αν είσαι, κάνε "κλικ" στην Χειροτέχνικα!

Ζήσε την 1η έκθεση χειροτεχνίας στην Αθήνα μέσω live video streaming.

Η "Χειροτέχνικα" φροντίζει τους φίλους του χειροποίητου, που δεν μπορούν να βρεθούν στην Αθήνα, μέσω του live video streaming που θα προβάλεται από την ιστοσελίδα του Ftiaxto.gr. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μερικά από τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και στιγμιότυπα του διημέρου αρκεί να είναι συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του www.ftiaxto.gr.

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο πολυχώρος Parapera θα γεμίσει με περισσότερα από 20 εργαστήρια και καταστήματα χειροτεχνίας όπου οι λάτρεις του χειροποίητου θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα σε πληθώρα υλικών και να πάρουν μέρος στα δωρεάν εργαστήρια, ενώ δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις από τη διήμερη γιορτή χειροποίητου που διοργανώνει το Ftiaxto.gr!

Παράλληλα, οι παρεβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκπομπή του ftiaxto.gr (videocast), ενώ οι φίλοι εκτός Αθηνών θα την παρακολουθήσουν μέσω internet.

Η "Χειροτέχνικα" θα φιλοξενηθεί στον 1ο όροφο και στο loft του πολυχώρου Parapera, ένα τριώροφο νεοκλασικό οίκημα 1200τμ με 40 περίπου καταστήματα μόνιμων και εναλλασσόμενων δημιουργών, χώρους σεμιναρίων και εκθέσεων, καφέ-εστιατόριο και αυλή. (www.parapera.gr)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λίγα λόγια για το Ftiaxto.gr:

Το Ftiaxto.gr δημιουργήθηκε τo 2007, όταν μία παρέα νέων γυναικών ανακάλυψε την χαρά της δημιουργίας και του χειροποίητου. Όλα ξεκίνησαν από το πλέξιμο για να ενταχθούν πολύ σύντομα και άλλα είδη χειροτεχνίας, όπως το κόσμημα, η ραπτική, το βελονάκι, το κέντημα, η μαγειρική, η κηπουρική... οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει κανείς με τα χέρια του, με οποιοδήποτε υλικό τον εμπνέει και για οποιαδήποτε χρήση μπορεί να φανταστεί!

Στο Ftiaxto.gr μπορεί κανείς να βρει οδηγίες βήμα βήμα για διάφορα projects, ιδέες και προτάσεις για δημιουργίες, καταστήματα υλικών σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό, προτεινόμενα βιβλία, περιοδικά, σεμινάρια, υλικά και εργαλεία, videos κ.α., ενώ προβάλλεται και η online εκπομπή Ftiaxto Videocasts με παρουσιάστριες τις δύο δαιμόνιες Βάλια και Ελίνα, δημιουργούς του Ftiaxto.gr.

15 & 16 Οκτωβρίου 2011
Πολυχώρος PARAPERA
(Αχαρνών 61 & Φερών / www.parapera.gr)

Είσοδος Ελεύθερη

Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 - 22.00

Περισσότερες πληροφορίες:
www.ftiaxto.gr
http://www.facebook.com/ftiaxto