Η Μαρία Σολωμού ζει κάθε glorious moment εκφράζοντας τον εαυτό της!

Η Μαρία Σολωμού ζει κάθε glorious moment εκφράζοντας τον εαυτό της!

Σε έναν κόσμο που καταργεί τα στερεότυπα, η σύγχρονη γυναίκα δημιουργεί σήμερα τη δική της ευκαιρία να ζει κάθε στιγμή όπως πραγματικά θέλει.

Να ζει τα δικά της, καθημερινά glorious moments, που γεμίζουν με συναισθήματα και εμπειρίες την ψυχή της, που της δείχνουν τον κόσμο «αλλιώς» και κάνουν την καθημερινότητα μια ανατρεπτική και χαρούμενη περιπέτεια. Διότι μόνο όταν αισθανόμαστε πως κάθε στιγμή που ζούμε, μας αξίζει πραγματικά, έχει τον ίδιο μας τον εαυτό, τα θέλω και τα πιστεύω μας, τότε είναι που παίρνει την ουσία που θέλουμε να έχει.

Η Μαρία Σολωμού είναι ηθοποιός και κάθε της επιλογή έχει τη σφραγίδα της προσωπικότητάς της. Επιχειρώντας να εξηγήσει και να μεταδώσει σε όλους μας πώς εμπνέεται και πώς δημιουργεί τα δικά της glorious moments, στη ζωή της, στην κάθε της απόφαση, μικρότερη ή μεγαλύτερη, τονίζει πως το κάνει επιλέγοντας να ακούσει τα δικά της «θέλω» και τα δικά της «πρέπει» - τα δικά της και κανενός άλλου: «Glorious moment είναι να μπορείς να εκφράζεις τον εαυτό σου, ανά πάσα στιγμή, όπως ακριβώς είναι! Παράδειγμα: να ποζάρω στο red carpet, σε επίσημη πρεμιέρα και να φοράω τζιν!», δηλώνει εκφράζοντας αυτήν ακριβώς τη μοναδικότητα που μπορεί να κάνει κάθε μας στιγμή να είναι μία glorious moment – αρκεί να είναι η δική μας στιγμή, που μας εκφράζει, που την «πιστεύουμε», που τη ζούμε στο έπακρο.

Το ίδιο αξίζει να δημιουργούμε στην κάθε μας μέρα, όσο είμαστε ο εαυτός μας και κάνουμε όσα πραγματικά θέλουμε. Μπορεί να είναι ένα τζιν παντελόνι σε μια πρεμιέρα με κόκκινο χαλί, μπορεί να είναι το γούρικο μπλουζάκι σε ένα interview για το επόμενο βήμα στην καριέρα μας, μπορεί να είναι η αγαπημένη γεύση παγωτού μετά από μια κουραστική ημέρα, μπορεί να είναι ένα διάλειμμα μέσα στην ημέρα για να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε το αύριο: Κάθε στιγμή μας, μπορεί να είναι το glorious moment που θα μας μεταδώσει την έμπνευση να προχωρήσουμε παρά πέρα, να ανοίξουμε φτερά για μια καινούρια στιγμή – ή για πολλές, άπειρες στιγμές, που συνθέτουν την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, τον εαυτό μας.

Η Μαρία Σολωμού γνωρίζει καλά πότε ζει ένα τέτοιο glorious moment και πότε όχι: «Όλες αυτές τις στιγμές τις οποίες δεν στριμώχνομαι, πιέζομαι, ζουλιέμαι να χωρέσω, να ταιριάξω κάπου, να γίνω ένα με το ντεκόρ, πώς να το πω αυτό…», μας εξηγεί και μεταδίδει με το πάθος της, χαρακτηριστικό της γνώρισμα σε ό,τι καταπιάνεται, τι μπορεί να αποτρέψει μια τέτοια στιγμή στη ζωή μας: Όταν ο εαυτός μας και η εσωτερική μας δύναμη, «υποτάσσεται» υπό κανόνες, πρέπει, περιορισμούς, συμβιβασμούς που απλώς, μας καταπιέζουν. Όλοι τις ζούμε και αυτές τις στιγμές, είναι όμως στο χέρι μας, ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, να βρίσκουμε τον τρόπο, να δημιουργούμε τα δικά μας glorious moments, εκείνα που πραγματικά μας αξίζουν.

1691057929314-680339974-image003.jpg

«glorious moments είναι όλες οι στιγμές της ζωής μου που είμαι πραγματικά ο εαυτός μου!», μας λέει ξεκάθαρα η αγαπημένη ηθοποιός και προσθέτει: «Αγαπημένο glorious moment τώρα, είναι να φεύγω. Για όπου. Δεν με ενδιαφέρει ο προορισμός, με ενδιαφέρει όλη αυτή η διαδικασία. Να έχω αυτήν την ελευθερία, να μπαίνω στο αμάξι μου και να φεύγω»!

Αν κι εσύ αισθάνεσαι ότι πιστεύεις σε όλες εκείνες τις στιγμές που εκφράζουμε τον εαυτό μας όπως είναι… στις πιο glorious στιγμές που έζησες ποτέ και θέλεις να ξαναζήσεις, η νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo σου δίνει μια απίστευτη ευκαιρία να δημιουργήσεις από την αρχή όλα όσα σε γεμίζουν και μάλιστα με τον πιο αξέχαστο τρόπο: Κερδίζοντας ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα σε έναν ονειρεμένο ευρωπαϊκό προορισμό, που θα επιλέξεις ανάμεσα από έξι προτάσεις!

Πιο αναλυτικά, η νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo αντλεί έμπνευση από τις εμπειρίες έξι glorious προσωπικοτήτων -από τη Μαρία Σολωμού, μέχρι τον Δημήτρη Μακαλιά, τον CJ JEF, την Έλενα Χριστοπούλου, τον Τίμο Ζαχαράτο και την Ευαγγελία Συριοπούλου- και αποκαλύπτει το νέο… «glorious», αυτό που φωτίζει όλες εκείνες τις στιγμές των ανθρώπων που καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του χρόνου, της διασκέδασης, αλλά και της απόλαυσης, δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά glorious moments. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, δημιούργησε έναν glorious διαγωνισμό, που θα σε στείλει σε έξι διαφορετικούς, υπέροχους προορισμούς!

1691057954776-874310420-image005.jpg

Ανακάλυψε τώρα τις εμπειρίες τους και make it your way για να ζήσεις και να δημιουργήσεις glorious moments που συνθέτουν αξέχαστες εμπειρίες ζωής! Αρκεί, να πάρεις μέρος στην κλήρωση για τον πιο glorious διαγωνισμό που έγινε ποτέ και ζήσεις κάθε λεπτό ως ο αληθινός σου εαυτός!

#mygloriousMOMENTS