Clair de Lune: Προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα και απίθανα cocktails με την Ακρόπολη… στο πιάτο μας!

Νέλλη Καλαμαρά
Clair de Lune: Προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα και απίθανα cocktails με την Ακρόπολη… στο πιάτο μας!

Αυτό το καλοκαίρι το μοναδικό Rooftop Restaurant Bar του ξενοδοχείου Novotel Athènes αναδεικνύεται στο απόλυτο σημείο συνάντησης για ιδιαίτερες dining εμπειρίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και η Αθήνα μας είναι πανέμορφη, ειδικά αν τη βλέπεις «αφ’ υψηλού» και με τη φωτισμένη Ακρόπολη να αποτελεί το πιο εμβληματικό κάδρο. Στον έβδομο όροφο του Novotel Athènes, στην καρδιά της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό και τις κεντρικότερες πλατείες της Αθήνας, ξεδιπλώνεται ένα μαγευτικό σκηνικό γεύσεων και εμπειριών. Το Clair De Lune, με το όνομά του να σημαίνει το «φως του φεγγαριού», μας περιμένει για να μας χαρίσει υπέροχες βραδιές δίπλα στην καταγάλανη πισίνα του και κάτω από τα λαμπερά αστέρια του καλοκαιρινού αττικού ουρανού.

novotel_2.jpg

Το μοναδικό σκηνικό, με τα τραπέζια να απλώνονται πάνω στο ξύλινο deck ανάμεσα σε έναν αιωρούμενο κήπο και φυσικά με θέα 360ο πάνω από την πόλη, γίνεται το ιδανικό σημείο συνάντησης για after office cocktails, χαλαρές βραδιές με αγαπημένους φίλους, αλλά και ρομαντικά ραντεβού για δύο με την Ακρόπολη να στέκεται αγέρωχη μπροστά στα μάτια των επισκεπτών και να «αφηγείται» ιστορίες για το λαμπρό παρελθόν της Αθήνας.

novotel_3.jpg

Εδώ τα βράδια μας ξεκινούν νωρίς, γύρω στις 20.00, καθώς το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα δίνει την αφορμή να το απολαύσουμε με ένα καλοφτιαγμένο sunset cocktail στο χέρι, όπως το εξωτικό Passion“ate” με βότκα και passion fruit, το ιδιαίτερο Med με Mediterranean gin, ούζο, μαστίχα Χίου και σουμάδα, ή το χαρακτηριστικό Perfect G & T, που αποτελεί με βεβαιότητα το τέλειο aperitivo.

novotel_4.jpg

Η εμπειρία μας όμως δεν σταματά εκεί, αφού η lounge μουσική στην ιδανική ένταση δίνει το tempo για μία αξέχαστη γαστρονομική βραδιά με μεσογειακό χαρακτήρα, βασισμένη στα καλύτερα εποχικά υλικά. Ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου και η ομάδα του ετοιμάζουν πιάτα με αγάπη και πάθος για τη μαγειρική τέχνη, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γευστική απαίτηση. Δροσερές σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά αποτελούν την καλύτερη εισαγωγή, ενώ ολόφρεσκα ψάρια και premium κοπές κρεάτων μπαίνουν στο επίκεντρο και κλέβουν τις εντυπώσεις με την προσεγμένη παρουσίαση και τη βαθιά νόστιμη γεύση τους. Φυσικά ποτέ δεν ξεχνάμε να κλείσουμε το δείπνο μας με ένα από τα υπέροχα γλυκά που βγαίνουν από την κουζίνα.

novotel_6.jpg

Και το καλύτερο; Όλα αυτά μπορούμε να τα απολαύσουμε χωρίς κανένα άγχος για το αιώνιο πρόβλημα του parking στην πόλη, αφού μπορούμε να παρκάρουμε δωρεάν στο εσωτερικό parking του Novotel Athènes, ή και να έρθουμε με το μετρό, που απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Info: Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα, 2108200700 ή 729

FB Page

Site

Ώρες λειτουργίας: 20.00- 01.00