Emmanuel Renaut, Γιώργος Δόσπρας και Luca Piscazzi ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο μόνο βραδιές

Νέλλη Καλαμαρά
Emmanuel Renaut, Γιώργος Δόσπρας και Luca Piscazzi ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο μόνο βραδιές

Ο Μάρτιος είναι γεμάτος γευστικές εκπλήξεις στο πολυβραβευμένο Four Seasons Astir Palace Hotel με αστέρια Michelin, ηχηρά guests, πρωτότυπα brunches και πολλά ακόμη.

Ο Μάρτιος εξελίσσεται στον απόλυτο μήνα γαστρονομίας στο ειδυλλιακό Four Seasons Astir Palace με αστέρια Michelin να προσγειώνονται από την Σαντορίνη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αυθεντικά ελληνικά πιάτα την Καθαρά Δευτέρα και ιδιαίτερες εκπλήξεις για την 25η Μαρτίου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σταύρος Υφαντίδης υπόσχεται farm-to-table εμπειρίες, και όχι μόνο, στο πολυτελές Lesante Cape

FS Athens

Αριστοτεχνικές δημιουργίες με αστέρι Michelin μας περιμένουν στο Pelagos, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στην Taverna37 και το καλύτερο brunch της πόλης στο Mercato. Με μια δελεαστική γκάμα εποχικών και συνεργατικών γευστικών εμπειριών, ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας ένδοξος γαστρονομικός μήνας στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Το νησί της Κέας υποδέχεται την πιο πολυαναμενόμενη άφιξη της χρονιάς μέσα στο Μάιο

Emmanuel-Renaut_1743.jpg

Γιώργος Δόσπρας και Emmanuel Renaut

Pelagos

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Pelagos επιστρέφει δημιουργικά στο πλαίσιο του «Friends of Pelagos». Στις 26 και 27 Μαρτίου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τέχνη του Γάλλου σεφ Emmanuel Renaut και του Chef de Cuisine Γιώργο Δόσπρα από το εστιατόριο Lauda του Andronis Boutique Hotel στη Σαντορίνη.

FS Athens

Luca Piscazzi

Έχοντας κερδίσει τρία αστέρια Michelin και ένα Meilleur Ouvrier de France (Βραβείο Καλύτερου Τεχνίτη Γαλλίας) ο Emmanuel Renault έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον ταλαντούχο Γιώργο Δόσπρα για να συνεργαστούν με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef του Pelagos, Luca Piscazzi και την ομάδα του. Όλοι μαζί θα επιμεληθούν και θα δημιουργήσουν από κοινού ένα αποκλειστικό μενού, αναδεικνύοντας την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας με έμπνευση από τη Μεσόγειο.

FS Athens

Taverna37

Την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα οικογενειακό μενού με ζωηρά ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρεμένα θαλασσινά και σαρακοστιανά, ενώ η Δευτέρα 25 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στο παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά σε δημιουργικές παραλλαγές.

mercato.jpg

Mercato

Προς τιμήν της Καθαράς Δευτέρας, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, το Mercato θα προσφέρει στις 18 Μαρτίου ένα ξεχωριστό brunch μενού με θαλασσινά, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο με τη φρεσκάδα των γεύσεων και τον πλούτο των προτάσεών του.