Το Prėnatal άνοιξε τώρα και στην Αγ. Παρασκευή

Το Prėnatal άνοιξε τώρα και στην Αγ. Παρασκευή

Μεγάλη γιορτή στα εγκαίνια του νέου megastore Prėnatal.

Η Prėnatal εγκαινίασε το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στην Αγ. Παρασκευή, το τρίτο megastore στην Ελλάδα. Ο Ρυθμός949 με τους Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκο Παπαδάκη κράτησαν μελωδική συντροφιά στους mega επισκέπτες και η ξεχωριστή παρουσία της Νίκης Κάρτσωνα συνόδευσε τα "fashion kids Prėnatal" στην πασαρέλα. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τις διάφορες δραστηριότητες και γεύτηκαν τις λιχουδιές που είχε ετοιμάσει η Prénatal για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της.

Το τρίτο megastore Prėnatal στην Ελλάδα εγκαινιάστηκε το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στην Αγία Παρασκευή. Το νέο κατάστημα άνοιξε σύμφωνα με το νέο concept των destination stores του Ομίλου, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών. Οι ευρύχωροι χώροι και τα εξειδικευμένα τμήματα αναδεικνύουν τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών της Prėnatal και βοηθούν τον επισκέπτη σε κάθε αναζήτηση.


Την ημέρα των εγκαινίων εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το megastore, οι οποίοι όχι μόνο απόλαυσαν αλλά και συμμετείχαν στα ξεχωριστά δρώμενα, ενώ είχαν την ευκαιρία να ψωνίσουν τα γνωστά προϊόντα για τη μέλλουσα μαμά και το παιδί με προσφορές έως και 30%.


Οι γνωστοί παιδικοί ήρωες Winnie the Pooh και Garry, ξυλοπόδαροι, νεράιδες και ξωτικά υποδέχονταν τους καλεσμένους προσφέροντας γλυκίσματα και μπαλόνια ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ξεχωριστά glitter tattoo και καρικατούρες.


Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ949 με τους Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκο Παπαδάκη έντυσαν με μια αξέχαστη εκπομπή την ημέρα και κράτησαν συντροφιά στους παρευρισκόμενους.
Οι μικροί μας επισκέπτες ντύθηκαν "fashion kids Prėnatal" και περπάτησαν στην πασαρέλα με τις υποδείξεις και τη συντροφιά της Νίκης Κάρτσωνα.
Τη γιορτή συμπλήρωνε το μαλλί της γριάς και ο παγωτατζής που δρόσιζε μικρούς και μεγάλους.

Πιστοί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Prėnatal υποδέχεται το Φθινόπωρο με πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές έως και 30%.

Τμήματα Καταστήματος megastore Prėnatal


Στο τμήμα για τη μέλλουσα μαμά είναι εκτεθειμένα τα πιο trendy είδη ρούχων και αξεσουάρ, προτάσεις εσωρούχων, καλλυντικά για πριν και μετά τους εννέα μήνες και τέλος τα ειδικά βιβλία για την περίοδο της εγκυμοσύνης.


Ο χώρος του παιδιού στο νέο megastore επιτρέπει στην Prėnatal να δείξει με ουσιαστικό τρόπο τη γνώση και εξειδίκευση στη βρεφική και παιδική ηλικία. Δίπλα στις προτάσεις μόδας για τα αγοράκια και κοριτσάκια έως 8 ετών, βρίσκουμε τη μεγάλη συλλογή της σειράς βρεφανάπτυξης, κατάλληλα οργανωμένη στις διάφορες υποκατηγορίες. Από τα απαραίτητα όπως το μπιμπερόν (στα οποία η επιλογή των μοντέλων ξεπερνάει τα 30) και τις αλλαξιέρες, ως τα παιχνίδια που είναι θεμελιώδη και βοηθούν την ανάπτυξη του παιδιού από τους πρώτους κιόλας μήνες, τις λύσεις για το ταξίδι και τον περίπατο, οι οποίες μπορεί να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη καθώς επίσης και τα παιδικά δωμάτια, με πολλές ιδέες και λύσεις που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον και χώρο.


Οι μάρκες που υπάρχουν δίπλα στην Prėnatal είναι οι καλύτερες της αγοράς, από την Inglesina, την Peg-Perego και την Bebė Comfort ως την Graco και την Fisher Price με μια συνολική διαθεσιμότητα προϊόντων που ξεπερνά τα 400 μοντέλα.


Το σημείο θηλασμού είναι μια ιδιαίτερη ζώνη, όπου μπορεί η μαμά να φροντίσει το μωρό της ταΐζοντάς το σε απόλυτη χαλάρωση.
Το σημείο nursery είναι ειδικά εξοπλισμένο για κάθε στιγμή περιποίησης εκτός σπιτιού.


Ο χώρος relax είναι οργανωμένος με άνετους καναπέδες, όπου οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το shopping και τα παιδιά να περιμένουν ζωγραφίζοντας στον πίνακα, διαβάζοντας παραμύθια ή παρακολουθώντας τηλεόραση.

Στοιχεία Καταστήματος megastrore Prėnatal στην Αγ. Παρασκευή
Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 473, Αγ. Παρασκευή
Τηλέφωνο: 210 6086381
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 20:00