Το πιο λαχταριστό road trip συνεχίζεται με το The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™

Νέλλη Καλαμαρά
Το πιο λαχταριστό road trip συνεχίζεται με το The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™

Το εθιστικά νόστιμο «οδοιπορικό» στη Route 66 που λατρέψαμε στα TGI FRIDAYS™ το φθινόπωρο επανέρχεται με τέσσερις νέες γευστικές στάσεις σε Oklahoma, Dallas, Phoenix και Los Angeles.

Τα αγαπημένα μας TGI FRIDAYS™ δεν σταματούν ποτέ να μας συναρπάζουν με τις πιο λαχταριστές γεύσεις και προτάσεις που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Έτσι, μετά την τεράστια επιτυχία του The All-American Route που λατρέψαμε τον Σεπτέμβριο, ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στις πιο iconic συνταγές της αμερικανικής κουζίνας. Το The All-American Route Part 2 ξεκίνησε και εμείς δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε τη «διαδρομή» μας στην Route 66, με νέα πιάτα και νέες συγκινήσεις.

Συνεχίζουμε λοιπόν το πιο επικό road trip προς τη δυτική ακτή των Η.Π.Α., βιώνοντας το αληθινό αμερικανικό πνεύμα μέσα από νέα πιάτα έκπληξη, που αναμένεται να γίνουν viral. Ήδη εδώ και λίγες ημέρες παίρνουμε θέση στα αγαπημένα μας TGI FRIDAYS™ και ταξιδεύουμε νοερά σε τέσσερις νέες στάσεις της Route 66 μέσα από γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής. Το ταξίδι μας ξεκίνησε το φθινόπωρο από την Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, το Nashville και τη Νέα Ορλεάνη για να περάσει τώρα στην Oklahoma, το Dallas, το Phoenix και να καταλήξει στην Πόλη των Αγγέλων, το πάντα ηλιόλουστο Los Angeles.

DSC_9367.jpg

Το ανεπανάληπτο γευστικό μας ταξίδι λοιπόν αυτή τη φορά αρχίζει από την Oklahoma με ένα κλασικό midwestern πιάτο στα καλύτερά του. Ο λόγος για το Country Style Chicken με τραγανό και χρυσαφένιο τηγανητό κοτόπουλο πανέ, που σερβίρεται με πλούσια country gravy sauce και πληθωρικό cheddar cheese mashed potatoes.

DSC_9389_fixed.jpg

Επόμενος σταθμός μας είναι το Dallas στο Texas, γνωστό για τις southern comfort γεύσεις του και τα Smokey Barbeque Ribs, τα χοιρινά παϊδάκια που ψήνονται αργά στη σχάρα μέχρι την τρυφερή τελειότητα και καλύπτονται με smokey BBQ, ενώ συνοδεύονται από θεϊκές τηγανιτές πατάτες, μεστή coleslaw και σπιτικό corn bread.

DSC_9306.jpg

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην καρδιά της Arizona και πιο συγκεκριμένα το Phoenix με τις εμφανείς μεξικανικές επιρροές και τη Crispy Chimichanga με κοτόπουλο Al Pastor, sour cream, κόκκινες πιπεριές, Colby & Monterey Jack, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, jalapenos, pico de gallo, φρέσκο guacamole και ranchero sauce. Το λαχταριστό αυτό πιάτο συνοδεύεται με το διάσημο αρωματικό Spanish rice που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στα TGI FRIDAYS™.

DSC_9342.jpg

Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται πλέον στην ηλιόλουστη καλιφορνέζικη ακτή και το Los Angeles. Το φινάλε αυτής της γευστικής περιπέτειας γίνεται με τον πιο νόστιμο και ταιριαστό τρόπο, αφού τα Birria Tacos, με καταγωγή από το Jalisco του Μεξικό, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και αντιπροσωπευτικά πιάτα του Los Angeles, χάρη στο δυναμικό taco culture της πόλης. Στα TGI FRIDAYS™ λοιπόν τα συναντούμε με πικάντική birria sauce, σιγομαγειρεμένο pulled beef, Monterey Jack, κρεμμύδι και κόλιανδρο με το λαχταριστό guajillo birria dip να έρχεται ως το τέλειο συνοδευτικό!

Ακολουθούμε την πιο επική διαδρομή «Epic Eats from East to West» μόνο στα TGI FRIDAYS™ και μπορεί να είμαστε εμείς οι μεγάλοι τυχεροί που θα κερδίσουμε ένα ταξίδι στην Αμερική, ώστε να βιώσουμε από κοντά την αυθεντική αμερικανική κουζίνα και κουλτούρα.

Τα νέα πιάτα τα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 23/01, ραντεβού εκεί!

Site: www.fridays.gr

Follow @tgifridaysgr \Facebook | Instagram | Tiktok